Tragikus hirtelenséggel hunyt el a 72 éves lantművész. Benkő Dánielt a Ripost kereste telefonon egy interjú kedvéért, ám a készüléket egy barátja vette fel, aki elmondta a lapnak: Benkő Dániel tegnap este mellkasi nyomásra panaszkodott, majd rosszul lett, és már hiába hívtak hozzá mentőt, nem tudták megmenteni.

Őszinte részvétünk a családnak.

FRISSÍTÉS:

Bár a médiában már hosszú ideje nem mutatkoztak együtt, Bazsarózsa nyilatkozott az AC Newsnak, elmondása szerint az utolsó napokat is együtt töltötték a lantművésszel, és a gyermekáldás jegyében is próbálkoztak, de a baba nem akart jönni. A lány teljesen összetört párja halálhírét hallva.

Reggel értesültem én is a hírről. nagyon nehéz ilyenkor megszólalni. Pár napja találkoztunk, akkor még minden rendben volt – kezdte lapunknak összetörten a táncosnő. – Bár jó ideje nem mutatkoztunk együtt a médiában, a szerelmünk mindvégig kitartott. Nagyon sok időt töltöttünk együtt. Ő volt a mindenem és sosem fog múlni az iránta érzett szerelmem. (...) Dani állandóan tervezett. Mindig dolgozott valamin, mindig valami nagyra készült. A közös gyermeken is éveken át dolgoztunk, de a baba nem jött össze. A lelkének egy darabját akartam a szívem alatt hordani, és mindent megtettünk, hogy ez megvalósulhasson. Most már ez sincs. Mióta megtudtam a hírt, ez az egy mondata visszhangzik a fejemben: Csak a derű a fontos. Ha most látna, biztos azt mondaná, hogy 'Ne sírj Bazsikám. Kérsz egy pofont? Nevessél inkább.' Biztos most ő is nevet fentről. Mindig nevetett

– mondta a lapnak Bazsarózsa.