A Vice magazin honlapján jelent meg egy elég hosszas összeállítás arról az USA Fogyasztói Termékbiztonsági Tanácsának nyilvántartása alapján, hogy a 2019-es évben mi mindent kellett orvosoknak férfiak és nők egyes testnyílásaiból kiszedni az USA-ban. Az összeállítás 15 legmeghökkentőbb elemét soroljuk fel alább, némelyikhez tartozik egy-egy rövid leírás is, de az esetek többségében csak az derül ki, hogy milyen tárgyat milyen testnyílásból kellett orvosi segítséggel eltávolítani. Az eredeti felsorolás fülbe, orrba és torokba be-, fel-, illetve lenyomott dolgokat szintén tartalmaz, ezeket mind kihagytuk, mert van arra egy fogadásunk, hogy ön szerint is az alsóbb testtájak a szórakoztatóbbak.

Nézzük!

Vaginából

  1. Parfümösüveget;
  2. Gumilabdát;
  3. Játék akciófigurát;
  4. Éppen letartóztatta a rendőrség, ezért fogta a telefonját és eldugta előlük – bedugta a vaginájába”;
  5. Leugrott az ülőgarnitúráról, pont egy kanálra érkezett”.

Péniszből

  1. Zsírkrétákat;
  2. Jegygyűrűt;
  3. Golyóstollat;
  4. Csavarhúzót;
  5. Hullámcsatot – „nem sikerült merevedést elérnie, és úgy gondolta, ez majd segít”.

Végbélből

  1. Karácsonyi díszt;
  2. Villanykörtét;
  3. Vízipisztolyt;
  4. Vállfát – „a beteg nem biztos benne, hogy hogyan került oda”;
  5. Állítása szerint a férfi beteg elcsúszott a zuhanyozóban, és ráesett egy fém légfrissítős dobozra, és az belement a végbelébe.”

A lista készítője azt mondja összegzésképpen, hogy az adatok szerint a férfiak sokkal ostobábbak a nőknél, ha arról van szó, hogy mit hova lehet be- vagy feldugni, és ha már ott van, ki lehet-e majd venni – azaz a listán sokkal több a férfi páciens, mint a női. Hasonló összeállítás már egy évtizede minden december végén készül, legutóbb a 2017-est szemléztük, aki még bírja, az folytassa a hüledezést itt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
15 dolog, amit vaginákból, péniszekből, végbelekből szedtek ki orvosok 2019-ben

A legextrémebb amerikai esetek listája szerint a férfiak sokkal ostobábbak a nőknél, ha arról van szó, hogy honnan mit lehet könnyen kiszedni.

98 · Dec 30, 2019 06:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments