Sokakat megihletett már a csodaszép mianmari város, Bagan. Egy fiatal oda látogató turistapárt például annyira, hogy egy 12 perces pornófilmet forgattak a város egyik szent helyén, egy buddhista templomegyüttes előtt. 

A Mianmar középső részén található történelmi város, amely az UNESCO Világörökségi listáján is megtalálható, kétes hírnevet szerzett magának egy fiatal pár miatt, akik egy pagoda előtt szeretkeztek, amit fel is vettek, majd a videót feltöltötték a Pornhubra. A videónak már több mint 250 ezer megtekintője van, ám sokkal többen dislike-olták, mint like-olták az alig több mint 10 perces filmet, amiben jól látható a buddhista templom is a pár mögött. A fiatalok a videóleírásából kiderül, hogy  23 évesek és Olaszországból érkeztek a városba. Művészi alkotásukban az is látható, hogy piercingből és tetoválásból nincs hiány a testükön. 

A videót hatalmas felháborodás követte az országban, mivel egy szent helyen rögzítették az országimázs szempontjából amúgy is kényes tartalmat. A Mianmar turizmusáért felelős szervek a pornóoldalt hibáztatják, amiért hagyták, hogy a videó felkerüljön a holnapjukra. A szövetség elnöke szerint a lehető legrosszabbkor jött a videó, hiszen a koronavírus miatt már úgyis csökkent a turisták száma, a vitatott pornófilm pedig szintén negatívan befolyásolja az idegenforgalmat.