A síkosító szó hallatán legtöbben valószínűleg nem a cipőpolírozásra vagy a sminkelésre asszociálunk. Azonban érdemes tudni, hogy az eredetileg szexuális együttlétek megkönnyítésére és izgalmasabbá tételére kifejlesztett segédanyag nem csak a hálószobai huncutkodásnál lehet hasznos. A Vágyaim.hu jóvoltából lehetőségünk nyílt többfajta terméket is kipróbálni, hogyan szuperálnak hétköznapi szituációkban. Íme 12 szokatlan mód, amire még használható a síkosító.

1. Cipőpolírozás

Furcsa, de annál hasznosabb felhasználási módja a síkosítónak. Elég néhány pumpányi, és egy tiszta törlőrongy segítségével olyanná varázsolhatjuk a törődést igénylő lábbelinket, mintha csak új volna. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy ebben az esetben érdemes a vízbázisú termékeket alkalmazni, nehogy foltos maradjon a lábbeli. 

2. Orvosság a cipzárnak

Sokszor meggyűlhet a bajunk a kedvenc nadrágunk vagy éppen kabátunk cipzárjával. Ilyenkor is jó szolgálatot tehet a síkosító, ha egy fültisztító pálcika segítségével felvisszük az akadás helyére. Garantált, hogy megszünteti a problémát.

3. Nyári játékok

Talán elsőre bizarrnak hangozhat, de a vízicsúszdázást is sokkal szórakoztatóbbá, illetve biztonságosabbá teheti egy tubus síkosító. Az erre tervezett gumianyagon való csúszkálást gyakran megnehezíti, hogy ugyan a vizet elvezeti az anyag, de a szárazabb felületek könnyen sérülést okozhatnak. Ekkor előkerülhet az a bizonyos tubus, igaz, ez esetben jóval többet kell használni belőle.

4. Le a gyűrűvel!

Néha még nyári meleg sem kell, hogy az ember ujja kissé megpuffadjon, és rászoruljon a gyűrű. Erre az esetre számos trükk létezik, a szappantól a cérnáig, de a fentebb említett anyag erre is tökéletes.

5. Borogatás

A csúnya véraláfutások ellen is gyors segítséget nyújthat. Csupán egy zárható zacskóra és a hűtőszekrényünkre lesz szükségünk. A zselé remekül redukálja a fájdalmat és a folt intenzitását is, ha a felhelyezés előtt egy ideig a fagyasztóban pihen.

6. Viszlát, cimkék!

Sokan szeretjük eltenni a befőttesüvegeket, azonban a rajtuk ragadó címke látványa nem éppen esztétikus. Egyesek az olajra, mások a hosszas vízben áztatásra esküsznek, de mi most kínálunk egy gyorsabb megoldást. Kenjünk szét néhány pumpányit a címke felületén, hagyjuk hatni néhány percig, majd gond nélkül húzzuk le az üvegről az oda nem illő papírcetlit.

7. A sprőd haj ellenszere

Ha kifogyott a kedvenc hajlakkunk vagy hasonló kencénk, némi síkosítóval megmenthetjük a frizuránkat, ha felvisszük a rakoncátlan hajvégekre, ugyanis hidratálja, és definiálttá teszi a tincseket. Ha az illatos verziót választjuk, duplán jól járunk, ugyanis a málnás vagy trópusi gyümölcsök aromája egész nap végigkísérhet minket.

8. Nincs többé kipirosodott, fájó comb

Főleg nyáron jelent problémát, ha szoknya vagy rövidnadrág viselése közben kidörzsölődnek a combok. Ha síkosítót alkalmazunk a kényes felületen, a sérülés könnyedén elkerülhető.

9. Ha elfogyott a borotvahab

Zselés formulájának köszönhetően a borotva is könnyebben csúszik, így nem kell attól félnünk, hogy esetleg megvágjuk magunkat szőrtelenítés közben.

10. Sminklemosó

Amellett, hogy eltávolítható vele a vízálló smink, még a bőrirritáció miatt sem kell aggódnunk, főleg akkor, ha bio verziót használunk, a vegánoknak pedig készül a mindenmentes variáció is. Az illatosított verziók itt is előnyben, hiszen a tiszta bőr mellett üdeség is marad a sminkeltávolítás után.

11. Szájfény

Szintén bizarr ötlet, de az ajkunkat is hidratálhatjuk vele, miközben kellemes fényt is ad. A szóban forgó termékek között szerepelt ízesített és illatosított verzió is, így még válogatásra is volt lehetőség. Így akár a párunknak is kedveskedhetünk egy créme brulée vagy sós karamella ízű csókkal.

12. Sminkalap

Ha nincs kéznél a kedvenc primerünk, vagy éppen testápolónk, akkor a síkosító zselés részecskéiben is remekül meg tudnak tapadni a különböző kozmetikai szerek, mint az alapozó, a korrektor, vagy a púder.

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.  Rendeljen online - fizessen online bankkártyával és kérjen házhozszállítást vagy csomagpontra történő kiszállítást.