Bizonyos sportok versenyszerű űzéséhez egy adott testalkat az előnyös – és az a bizonyos típusú mozgás tovább alakítja a sportoló testét egy adott módon. Így aztán kialakul az ember fejében egy kép arról, hogy nagyjából milyen fizikuma van egy adott sportot komolyan űző embereknek. Ezzel a kvízzel most leellenőrizheti, hogy mennyire felel meg ez a kép a valóságnak.

Ezúttal tíz női élsportolót mutatunk egy-egy olyan képen, ami megmutatja, hogy milyen fizikuma van az adott sportolónak, de ami nem tartalmaz utalást arra, hogy melyikük mivel foglalkozik versenyszerűen. Valamennyien híresek, valamennyien olimpiai érmesek, szóval egyrészt tényleg a legjobbak közé tartoznak az adott sportban, másrészt lehet, hogy némelyiküket arcról is fel fogja ismerni. De a kérdés persze nem a nevük, hanem mindössze a sportág, amiben kiérdemelték az olimpiai dobogós helyezést.

A képek az egyes sportolónők Instagramjairól származnak, természetesen a tippelés után a helyes megfejtésekkel mutatjuk, hogy pontosan kiről van szó.

Természetesen olyan képeket lát majd a kvízben az Instagramról, amelyeken nincs utalás az illető sportágára.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ha tetszett ez a kvíz, szeretettel ajánljuk férfipárját a Kockahas blogból!