Kaptunk egy közleményt egy oldaltól, amely olyan kapcsolatokat segít összehozni, ahol egy idősebb, módosabb férfi ad pénzt egy fiatal lány kedvességéért. Ebből kiderül, mennyire kell mélyen a férfiak zsebébe nyúlniuk, ha sugar babyt szeretnének tartani.

Egy sugar baby elmondása szerint havi 350 forintot igényel, de a megkérdezett sugar daddyk szerint a gyakorlatban csak akkor engedhetnek meg maguknak ilyen szolgáltatásokat, ha legalább havi nettó 800 ezer forint bevételük van. 

Az alábbiakban a szerkesztőségünkhöz beérkezett közleményt olvashatja. 

Idehaza egy sugar daddy átlagvagyona a 150-200 millió forint közötti sávban mozog, éves jövedelme pedig 10 millió Ft feletti, a sugar kapcsolatokra specializált hazai társkereső, a Puncs.hu statisztikái alapján. A magyar sugar daddyk azonban labdába sem rúghatnának az óceán túlpartján, ugyanis az amerikai SeekingArrangement.com információi alapján az Egyesült Államokban egy ottani átlagos sugar daddy éves jövedelme nagyjából a nyolcszorosa a magyarénak és forintosítva meghaladja az évi 80 milliót is.

Mi alapján választanak?

A Puncs.hu több mint 200 sugar kapcsolatot kereső babyt és daddyt szondázott meg a minap azzal kapcsolatban, hogy mi alapján választanak párt maguknak és milyen elvárásokkal teszik azt. A daddyk háromnegyedénél a külső, a szépség, a megjelenés számít, majd a személyiség és a humor következik. A babyk esetében elsöprő többséggel a személyiség áll az első helyen az elvárások között, ezt követi a humor, és csak harmadik helyen szerepel, hogy a választott sugar daddy sármos is legyen. És a pénz? Nos, meglepő módon csak minden harmadik sugar baby válaszolta a megkérdezettek közül, hogy „legyen minél több”.

De mennyi az annyi?

Míg a sugar daddyk szerint havi 800 ezer Ft alatti jövedelemből nem finanszírozható ez az életforma, a sugar babyk többsége havi 350 ezer Ft-os anyagi támogatást tart korrektnek, cserébe a társaságáért.

És mit mondanak a jelenlegi járványügyi helyzetről? A férfiak csupán tizede, a hölgyeknek pedig – szintén csupán – a harmada zárta ki jelenleg a személyes találkozót. A többiek véleménye az, hogy attól függ, kivel.