GettyImages-1194169487

Tévés baki: nadrág nélkül jelentkezett be egy amerikai riporter

2020.04.30. 10:50

A karanténidőszakban több műsort is otthonról forgatnak, ami könnyen bakikat eredményezhet. Nemrég egy amerikai műsorvezetőnő mutatta meg véletlenül pucér férjét a fürdőszobájában, most pedig egy hasonlóan kínos incidens történt, igaz, itt mindenki fel volt öltözve, mármint majdnem. 

Ezúttal a Good Morning America műsorvezetője, Will Reeve (a 2004-ben elhunyt, Supermant is alakító Christopher Reeve fia), okozott magának kínos perceket, miközben otthonából beszélt arról, hogyan juttatnak el drónok segítségével gyógyszereket a betegekhez. Bár a férfi felülről kifogástalanul fel volt öltözve (ingben és zakóban volt), alsónadrágja fölé már nem húzott nadrágot. Igaz ugyan, hogy a tévé alján látható vastag hírsáv kitakarta Reeve csupasz lábának nagy részét, azért még így is látni lehetett, hogy nem vett nadrágot, csak egy boxer van rajta. 

Reeve jó humorérzékéről tesz tanúbizonyságot, hogy ő maga is megosztotta a bakit Twitter-oldalán.

A műsorvezető pár órával később Twitter-oldalán kért elnézést lenge öltözékéért. Azért nem volt rajta nadrág, mert a reggeli szereplése után egyből edzeni akart, csak a kelleténél kicsit hamarabb készült hozzá a mozgáshoz. 

A kamera szöge, a barátaim, a családom és a közösségi oldalakon több száz idegen meggyőzött arról, hogy ideje átgondolnom a reggeli rutinom.