Egy amerikai nő sokak kedélyét borzoló bejegyzést tett közzé TikTok-oldalán. Azzal kezdi, hogy nagyon sokan kérdezték meg tőle, hogyan készíti a forró teát, úgyhogy megmutatja. 

Nézzük, hogyan is néz ki ennek az anyukának a rendhagyó forró tea receptje! Gyorsan jegyezzük meg, hogy nem saját vívmánya: az italnak elvileg az a neve, hogy orosz tea, bár semmi köze sincs az oroszokhoz. (A recept a hetvenes évekből származik, sokan esküsznek rá, de mi azokkal nem barátkoznánk.)

Hozzávalók:

  • egy csésze instant teapor
  • egy csésze citrompor
  • két csésze Tang gyümölcsös italpor
  • két csésze cukor
  • fahéj
  • szegfűszeg

Miután a hozzávalókat összekeverte, megmelegített egy csészényi vizet a mikróban, majd a különös porkeverékből néhány kanálnyit feloldott benne. 

A kommentek többsége a mélységes megdöbbenésről szólt, több angol és indiai is ellenérzéssel nézte végig a rövidke videót, egy indiai twitterező az alábbi mémmel válaszolt a különleges receptre: 

Egy másik vicces twitterező pedig azt írta, a teák Bostonban inkább önmagukból ugranak az öbölbe, csak hogy elkerüljék, hogy nehogy úgy készítsenek belőlük teát, mint a fenti nő. (A twitterező megjegyzésével valószínűleg a bostoni teadélutánra utalt, ami az amerikai függetlenségi háború kitörésének egyik előzménye volt.)

Egy amerikai nő arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy nem mindegyik amerikai nő készíti úgy a teát, mint ahogy azt a fenti videóban láthatta. Sőt, állítja, az ő környezetében egyetlen ember sincs, aki ilyen mű-hozzávalókból és ilyen módon főzné. 

Ugyanakkor egy olyan hozzászóló is akadt, aki beismerte: az Egyesült Államokban élő anyósa ugyanígy készíti az italt.

Mit szól ehhez?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy amerikai nő megmutatta, hogyan főz forró teát, a fél internet mélységesen kiakadt rajta

Öntsön több csészényi cukrot és instant teaport egy nagy tálba, és végül is a recept nagyján már túl is vagyunk.

6 · May 13, 2020 02:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments