Jack Morris egy 29 éves brit blogger, aki ausztrál párjával, Lauren Bullennel együtt kizárólag influenszer-tevékenységből él. Mindketten imádnak utazni, nagyjából ez a munkájuk. Mindketten a Fidzsi-szigeteken nyaraltak, amikor megismerkedtek. 

Morrisék eleinte bérleményekben laktak Balin, de aztán arra a döntésre jutottak, hogy felhúzzák saját menő szerelmi fészküket. Így épült fel a luxusvillájuk, három hálószobával és öt fürdőszobával.

A párost külön-külön több, mint 2 millióan követik az Instagramon, ez pedig jócskán hoz is nekik a konyhára. Amellett ugyanis, hogy felépítettek maguknak egy villát, amiről a legtöbben csak álmodhatnak, népes személyzetre is futja a büdzséből. A Sun információi szerint a birtokra a nap 24 órájában biztonsági őr vigyáz, de természetesen van házvezetőnő, kertész, medence-karbantartó, plusz egy intéző is, aki például a számlákat fizeti be, amikor ők munkaügyben éppen világ körüli úton vannak. 

Egy kérdezz-felelek videóban a páros elmondta, hogy egyikük sem gazdag körökből érkezett, ahogyan ők fogalmaznak, a szüleiknek normális, hétköznapi munkája van. A brandjüket tehát teljes mértékben önerőből sikerült felépíteniük, és azzal tartják fenn, hogy megkérik a reklám árát. Kilencvenezer forint alatt nem vállalnak Instagram-posztot, Morris pedig egyszer több, mint 10 milliót kapott egy kétnapos filmezésért. Bullen továbbá azzal is kiegészíti mindezt, hogy Lightroom filtereket árul, amelyeknek darabjáért több, mint tizenhatezer forintot kér, akciósan.

A vírushelyzetre való tekintettel persze a párnak egy darabig szüneteltetnie kellett az utazást, mindenesetre nagyvonalúan így is bejelentkeztek, közölve, hogy a napjaik csupán Netflix-maratonokból és Mario Kartozásból állnak.