Rengeteg őrült elmélet kering a világhálón, ebből némelyiknek van valóságalapja, sok pedig nonszensz, vagy már éppen  vicc kategóriába megy át . Jelenlegi témánk természetesen vicc, és nincsenek olyanok, akik olyan nagy erőkkel hinnének a valóságában, mint például azok, akik váltig állítják, hogy egy szimulációban élünk – habár a 2020-as évet tekintve már ez utóbbi sem tűnik olyan hajmeresztőnek.

Az utóbbi időben nagyon felpörögtek a szuperrealisztikus torták. Nem elsősorban a koronavírus alatt oly' kedveltté vált vécépapír alakot öltő süteményekről beszélünk, hanem arról, hogy egyes mestercukrászok képesek bármilyen tárgyat, vagy éppen emberi testrészt megalkotni némi piskóta és fondant segítségével. Ez a trend annyira népszerű lett, hogy egyesek már azzal kezdtek viccelődni, hogy talán mi magunk is torták vagyunk.

A művészek nem válogatnak, képesek voltaképpen bármit tortaformába varázsolni. Legyen szó hétköznapi tárgyakról, ételekről, vagy akár személyekről.

A trend a mémközösségekben is hamar felütötte a fejét, és sorra születnek a témára szakosodott videók (mint például az, amelyik feljebb is látható) illetve képek is. Néhányat meg is mutatunk most önöknek. A jövőben ugyanis talán nem azt kell majd bizonyítanunk, hogy nem robotok vagyunk, hanem azt, hogy nem sütik.

Vagy a családtagjaink támadnak majd ránk, hogy kiderítsék, vajkrém van-e a bőrünk... mármint, a fondant alatt?

Amennyiben pedig okkult jelenségektől tart, meglehet, hogy nem kell aggódnia, mert az önt zaklató kopogó szellem lehet akár egy eperkrémmel töltött sütemény is. Ahogyan a pókoktól sem biztos, hogy rettegni kell. Na de mi a helyzet, ha valódi tortaformájú tortát lát az ember?

Ön szerint is mind torták vagyunk?

via GIPHY