Folytatódik sorozatunk, amelyben olvasóink tesztelnek a Vágyaim.hu által felajánlott szexuális segédeszközöket. Ezúttal egy férfi és egy női olvasónk is beszámolnak élményeikről: előbbi egy Satisfyer-, utóbbi egy Womanizer-terméket próbált ki, és írta meg tapasztalatait.

Nara álnevű olvasónk sokáig félt a segédeszközök használatától, mint írta, némi szégyenérzet dolgozott benne, amikor először elővette a Womanizert, de aztán minden félelme és gátlása semmivé foszlott.

„Oké, nem hiszek sem a csodákban, sem abban, hogy egy normális szexuális kapcsolatot lehet pótolni egy kütyüvel, de vannak olyan időszakok, mikor nincs más választása az embernek. Nem akarok itt filozófiai kérdésekkel kezdeni, de kiborít az egyébként is technokrata világ, szóval volt bennem bőven fenntartás. Aztán persze a kíváncsiságom nyert. Olvastam a felhívást és úgy döntöttem, jöjjön a teszt. Itt jön a teleshopos fordulat... és milyen jól tettem.

A kis kütyü zseniális, kicsit olyan volt, mintha az Amélie csodálatos életének teljes orgazmusos montázsát éltem volna át egyedül, röpke egy percben. Nincs is ezen mit részletezni. Remegő testtel és ajkakkal mondom, hogy engem megvett a cég.”

Következő olvasói levelünkkel új fejezetet nyitunk a tesztelő-sorozatunkban, amelyben férfiak is kipróbálhatnak ezt-azt, jelen esetben egy makkvibrátort és művaginát. Vince kissé zavarban volt, amikor megírta tapasztalatait, illetve meglepett, hogy ilyen élményekhez juthat pár szilikonnal bélelt eszköztől.

„A vibrátort, megvallom, nem értettem egészen, és talán még most sem teljesen, annyi biztos, hogy épp úgy működik, mint a női verzió, csak üreges. Legalábbis laikusként ennyit állapítottam meg elsőre. A dolog egyébként működik, és meglepően hamar hozza el a „sikert”. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy a rezgésből fakadó zaj, ha nincs ráhangolódva a dologra az ember, elég zavaró tud lenni. Persze, ha minden klappol, akkor nagyon gyorsan képes meghozni a kívánt hatást. Én meglehetősen hamar rátaláltam az eszköz nyitjára, és a kezdeti idegenkedés hamar elmúlt. Összességében akár izgalmas kiegészítője lehet a szexnek, a barátnőmnek mindenesetre tetszett.   

A másik cucc mechanikáját sem értem, a leírás alapján valami vákuumra épülő maszturbátor, ami képes nagyon realisztikus élményt adni. Nos, a realizmust hagyjuk, de a funkcióját tökéletesen betölti, és nagyon kényelmesen lehet használni, a vákuumos rásegítés pedig tényleg extrém dolog, mondjuk úgy, hogy túlmutat a megszokott élményszerzésen. Nyilván furcsa ilyet írni egy szexuális segédeszközről, de nagyon kényelmesen lehet használni és tényleg realisztikus érzetet képes nyújtani, ami sok másik eszköz esetében nem jellemző. Engem megvettek kilóra, ráadásul, ahogy néztem, ezek vállalható áron pörögnek. Szóval csak így tovább, üzenem a szexjátékipar feltalálóinak.”