Óriási mémhullámot indított el egy kanadai magyar ikerpár, akik egy könnyű netes kvízjátékban egyetlen kérdésre sem tudtak helyesen válaszolni. Az Instagramon és TikTok-on is népszerű Chris és Patrick Vörös azzal váltak mémalanyokká, hogy még arra  kérdésre sem tudtak felelni, hogy ki festette a Mona Lisát, amikor pedig eléjük került a helyes megfejtés, meglepetten kérdeztek vissza, hogy az illető művész

Da Vinki?

Ezenkívül azt sem tudták megmondani, hány órából áll nap, azt hitték, a hidegháború nyáron ért véget, a híres londoni óratornyot pedig Big Tednek nevezték, Big Ben helyett. 

 Az ikrek valószínűleg nem jöttek zavarba tájékozatlanságuk miatt, Insta-oldaluk biójába büszkén beleírták, hogy DA VINKI, csupa nagybetűvel. Mentségükre legyen mondva, ha bár valószínűleg egy vetélkedőműsorban kevesen választanák őket segítőtársként, olyan kockás a hasuk, hogy mellettük még Ronaldo is slamposnak tűnik.

 És hogy honnan a kockák? A Vörös-ikrek profi pankrátorok.

Talán mondhatjuk rájuk, hogy szórakoztató előadókként dolgoznak, és valószínűleg ezért sem veszik annyira a szívükre a dolgot. Van ott most épp elég más, mint az alábbi bejegyzésükből kiderül: mint írták, édesapjuk éppen tüdőrákkal küzd, és nagyon örülnek annak, hogy milyen jókat nevet a róluk készült mémeken.