Mint a szórakoztatásban-előadóművészetekben dolgozók nagy része, a sztriptíztáncosnők zöme is munka nélkül van jelenleg a koronavírus miatti korlátozások következményeként. Még júliusban volt, hogy Atlantában összeállt a ruhamentes twerkelésre szakosodott nők közül néhány, hogy egy szexi és látványos videót összerakjanak, amivel a novemberi amerikai elnökválasztáson való szavazásra buzdítanak mindenkit. A videó premierje szeptember 22-én volt, íme.

A kisfilm producere bizonyos Paul Fox, rendezőnője pedig Angela Gomes, és a GoFundMe nevű oldalon dobták össze az ötlet támogatói azt az összeget, ami ahhoz kellett, hogy a szereplést ingyen vállaló önkéntesek főszereplésével a fenti videó elkészüljön. Ha többet szeretne tudni a kezdeményezésről, kattintson a Get Your Booty to the Poll című oldalra!

A videót hétfőig alig negyedmillióan nézték meg, de ez a szám azóta jelentősen feljebb ment, miután a sztriptíztáncosnők kampánya bekerült John Oliver humorista Last Week Tonight című műsorának most vasárnap éjjel adásba került részébe.