Indul az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, itt is az első, amelyet Ábeltől és Gertrúdtól kaptunk. (Igen, az álneveiket mi adtuk, mint minden eljövendő tesztelőnek, a diszkréció érdekében.)  

Magukról azt mondták el, hogy negyvenes vidéki pár, akik már sok mindent kipróbáltak, „egészen extrémnek számító dolgokat is. Sok játékszerünk van, mindkettőnk örömére, és az újdonságoktól mindig beindulunk. Már attól csiklandozott a kisördög, hogy jelentkeztünk a segédeszköz-tesztre, mert nagyon izgató számunkra másokkal megosztani az ilyen jellegű tapasztalatainkat.

A diszkrét csomag egy Satisfyer double joy páros vibrátort rejtett, aminek nagyon megörültem, mert épp ilyen páros cuccot akartam kipróbálni. A Satisfyer márkát már jól ismerjük, van egy léghullámos csiklóizgatóm a csapattól, ami eszméletlenül gyors és könyörtelen orgazmusokat okoz, még akkor is ha épp nincs kedvem, csak Ábel unszolására mégis előkerül a játékszer.

Visszatérve újdonsült barátunkhoz,már a csomagoláson látszik, hogy prémium minőségű eszközről van szó, kibontva és kézbe véve sem okozott csalódást. Okosvibrátor lévén, bluetooth kapcsolattal csatlakoztatható a telefonunkhoz, és egy ingyenes appon keresztül is vezérelhetjük. A kétmotoros kütyü egyik ágát a hüvelybe kell helyezni, míg a ducibb rész kívül marad,hogy a csiklót kényeztesse. Mindkét motor külön-külön is irányítható. Miután csatlakoztattuk a telefonnal, elkezdődött a móka.

Nekem az egy tónusú, állandó rezgés jött be a leginkább, ami hamar elrepített volna a mennyekbe, ha nem váltogatjuk a programokat. Behatolás nélkül, egyedül használva egy valami zavaró lehet, legalábbis nálunk kézzel kellett a helyén tartani. Ezt még gyakorolni kell, de azért kis igazgatás után mindenki a helyére került.

Aztán volt egy kis bénázás. Valahogy nem látta egymást a telefon és a vibrátor, és nem is sikerült újra csatlakoztatni őket. (Lehet a mi hibánk, de minden igyekezetünk ellenére nem működött a dolog) Szerencsére a kütyü külső ágán van egy ki-be kapcsoló gomb, amivel programot is lehet választani, és könnyen kitapintható a kapcsolója. Ábel hátulról adta a ritmust, én pedig egyre gyorsabban kapkodtam a levegőt.”

Mivel a folytatáshoz tripla 18-as karikát kellene erre a cikkre tenni, ezért itt és most csak annyit közlünk, hogy a kívánt hatás megérkezett, és a pár mindkét tagja rendkívül elégedett volt az eredménnyel.

„Összegezve, egy minőségi páros vibrátort kaptunk, amely halkan és fáradhatatlanul teszi a dolgát, millióféle beállítást tesz lehetővé ha appon keresztül irányítja az ember. Puha tapintású finom anyagból készült, teljesen vízálló, inkább hölgyek örömét szolgáló eszköz. Jó szívvel ajánljuk kisérletező kedvű pároknak, és egyedülálló hölgyeknek is.”

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.