A koronavírus miatt nemcsak a berlini szexmunkások jártak pórul, a Snctm nevű New York-i szexklubnak sivár, többnyire bezárt állapotban töltött hónapok állnak a háta mögött. Bár a korlátozásokat közel sem oldották még fel Amerikában, az Snctm egy exkluzív halloweeni tematikájú orgiára készül, írja a Page Six.

Az Snctm-et működtető csapat, aki korábban már Gwyneth Paltow-nak is rendezett egy pikáns bulit, az utóbbi hónapokban csak néhány kisebb orgiát tarhatott, halloweenra azonban egy valamivel impozánsabb, ám továbbra is kis létszámú partit terveznek. A buli előtt mindenkinek megmérik a testhőmérsékletét és természetesen koronavírustesztnek is alávetik a duhajkodni vágyókat, ami elvileg 97%-osan megbízható.

A "fekete halál" témájú halloweeni bulin, ahogy a szeptemberben megrendezett két orgiájukon is, fegyveres őrök ellenőrzik, hogy egyik vendégük se jusson be tesztelés nélkül. Az október végi hepaj maximális létszáma 30 fő lesz.

Ha pedig valakiben esetleg felmerült volna a kérdés, mennyire van az embereknek kedve/bátorsága szexpartikra járnia egy világjárvány idején, az Snctm szóvivője elárulta, hogy a bezártságban élő vendégeik minden korábbinál nagyobb lelkesedéssel vágynak arra, hogy betérjenek hozzájuk.