Indul az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, ezúttal kettőt; az egyiket Vulfiától, a másikat Kristóftól kaptuk. (Igen, az álneveiket mi adtuk, mint minden tesztelőnek, a diszkréció érdekében.) 

Mint Vulfia írta, ők egy kísérletező hajlamú, 40-44 éves pár, akik már több eszközt is beszereztek, de a Satisfyer Curvy 1+, amit most próbáltak ki, a legokosabb mind közül. „A termék szép, designos dobozban található, kellemes tapintású, szagtalan. A használati utasítás elolvasása után gyorsan feltettük töltőre, mert már este terveztük a tesztelést. :)  Az USB töltő meglepetést okozott számunkra, még nem láttunk korábban ilyet. A mágnes nem annyira erős, ezen lehetne javítani.

A Satisfyer alkalmazás letöltése után elkezdtük tanulmányozni a funkciókat. Jó pár vezérlési lehetőség közül lehet választani, mint pl: saját zeneszám, élő irányítás, alapértelmezett programok és még a környezeti hang is a rezgés ütemeként szolgálhat. Van távoli partner funkció is, amit még nem teszteltünk, de mindenképp ki fogunk próbálni. :)

Az első alkalommal az újdonsült játékszerünket applikáció nélkül használtuk. (nem jutott rá idő :-)) A leírás szépen mutatta, hogy mit hova kell tenni. A nagy nyílásba kell a csiklót helyezni, a szerkezet többi része meg  a G-pont stimulálására szolgál. A két funkciót külön-külön is lehet használni, de nem érdemes :) A csikló behelyezésével kicsit ügyetlenkedtem, de a párom segítségével a helyére került. Aztán kipróbáltuk úgy is, hogy a párom is odabent volt, majd a második alkalommal applikációval használtuk a kedvenc dalunk ütemére. Különleges élmény volt, mindegyik alkalommal rekord idő alatt jutottam a csúcsra.

Összességében egy nagyon szuper kis kütyü. Főleg azoknak ajánlom, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni, imádják a csiklóorgazmust és szeretik a technikai kütyüket.”

Kristófék viszont teljesen új terepre merészkedtek a segédeszközteszttel, korábban sosem volt dolguk ilyesmivel. Tizennégy éve van együtt a most már feleségével, akinek meglepetés volt az is, hogy a férje egyáltalán jelentkezett a felhívásunkra.

„Első látásra egy számunkra vicces külsejű eszközről van, amely használat során egyre praktikusabbnak bizonyult. Tapintása nagyon kellemes, a szilikon amivel be van vonva, nagyon puha, és barátságos tapintású, kényelmes felhelyezve.

Kézhez vétel után gyorsan utánanéztünk az interneten az eszköz leírásának, és meglepően sok lehetőség van ebben a termékben. Telefonra letöltve a gyártó saját alkalmazásával pillanat alatt sikerült összeszinkronizálni a készüléket, és ezzel végtelen lehetőségek ajtaja nyílt ki előttünk.

Elsőnek az előre beprogramozott lehetőségeket variálva próbáltuk ki, mivel még nem használtunk semmiféle vibrátort, így a páromnak elsőre erős volt a készülék rezgése, de ezt gyorsan orvosolva a telefonon könnyen lejjebb lehet venni, egyből sokkal kellemesebb és bizsergetőbb volt a játék. Elsőnek így picit lassabban sikerült ráhangolódnunk a játékra, de a gyors személyre szabás után már gyorsan elkaptuk a fonalat, és gyorsan a csúcsra juttatta partneremet. Engem személy szerint az élő irányítás izgatott a legjobban, hogy nem egy előre kalibrált ütem alapján rezegjen, hanem én magam tudjam irányítani, és a kedvem-kényem szerint játszhassak párommal. A kütyüben 2 különböző motor dolgozhat, mivel tapintásra van rezgő és pulzus motor benne, kézi irányítással mind a kettő együtt vagy akár külön-külön is irányíthatóak, így olyan görbéket tudtam leírni a két motorral, amit a párom nehezen tud elfeledni. Olyan hosszan tudtam játszani a párommal, és elhúzni az orgazmusát, ameddig csak szerettem volna, már kínzóeszköznek is elmenne, ha nem örömszerzés lenne a célja. 

A legviccesebbnek a környezeti hangok lehetőségét találtunk, ahol a mi hangunk ritmusára rezeg, illetve a hangszóróból szóló zene ritmusát próbálta leutánozni az eszköz. Itt egyből ki kell térnem, hogy gyorsan hatalmas nevetésekben törtünk ki, miután Howard Stern Private Parts című életrajzi filmjének az egyik jelenetét szerettem volna eljátszani, ahol különböző módon próbáltam búgni a készüléknek, és az próbálta élvezetté konvertálni a páromnak, de egymással szemben ülve ennek inkább vicces, mint vágyfokozó eredménye volt.

Összességében nagyon elégedettek vagyunk a termékkel, és pozitívan csalódtunk a készülékben. Sokkal több örömet okozott mint, amire elsőre számítottunk, és az biztos, hogy ha nem is minden alkalommal, de jó sokáig rendszeres társunk lesz a hálószobában nem csak elalvás előtt.”

 A cikket a Vágyaim.hu támogatta.