Az alábbi videóban is látható, indiai származású Nilanshi Patel azzal került be több évben is a Guinness Rekordok könyvébe, hogy ő volt a világ leghosszabb hajú tinédzsere.  Először 2018-ban döntötte meg a rekordot, ekkor még csak 170,5 centiméter hosszú volt a haja. A következő évben már a saját csúcsát licitálta túl, ekkor 190 centiméterrel, míg idén, pár nappal a 18. születésnapja előtt két méter hosszú fürtökkel dicsekedhetett. 

Patel, akit barátai csak Rapunzelnek becéznek, hatéves kora óta nem járt fodrásznál. Akkor olyan borzalmas frizurát vágtak neki, hogy azóta nem enged ollót a haja közelébe. 

Rossz lett a frizurám, tényleg nagyon rossz. Szóval akkor eldöntöttem, hogy nem fogom többé levágatni. Hat éves voltam akkor, és azóta sem szegtem meg a fogadalmam. 

A lányt nemrég egy olasz műsorba, a La Notte dei Recordba is meghívták, ami különböző rekordokat felállító személyeket mutat be a nézőknek. Patel itt elmondta, hogy bár az emberek azt hiszik, biztos nagyon sok problémája van a hajával, erről szó sincs, még sportolás közben sem okoz neki nehézséget. 

Ha valamilyen rendezvényre megyek vagy pingpongozok, csak simán felkontyolom a hajam a fejem közepére, ami teljesen kényelmes.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ennek az indiai tinédzsernek van a leghosszabb haja a világon

Háromszor is megdöntötte a saját rekordját, amit először 170 centiméter hosszú fürtjeivel ért el, amik azóta már két méteresek.

0 · Nov 08, 2020 09:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments