nemengedtekbe

Rászóltak a saját temetésén, hogy miért nem visel maszkot

2020.12.03. 20:07 Módosítva: 2020.12.03. 20:17

Trinidad és Tobagóban, Diego Martin városban november 14-én otthonában megöltek egy 29 éves férfit, Che Andersont és édesapját. A temetés november 25-én volt, Port of Spain fővárosban tartottak egy körmenetet, majd Diego Martinban volt maga a szertartás. A család azonban úgy döntött, hogy rendhagyó módon fog megemlékezni a fiatalabb elhunytról. A holttestet preparálták, de nem egy koporsóban helyezték el, mint édesapja holttestét, hanem egy székre ültették a megemlékezés helyszínének bejáratánál, amint az a temetés rögzített Facebook Live-ján is remekül látszik.

A preparált holttest már a temetésre menet feltűnést keltett, az alábbi videó is mutatja, ahogy szállították egy furgon platóján. Az elhunyt egyébként hol Che Anderson, hol Che Lewis néven szerepel.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a holttestet azért kellett kint leültetni, mert a templomban dolgozók nem engedték be a halottat a saját temetésére. A gyászolók közül többen nem ismerték fel Che Anderson holttestét, és azt hitték, egy élő személy ül ott egy széken, ezért rá is szóltak, hogy miért nem visel maszkot.