18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 1198878751

Ön sem tudja, milyen vibrátort vegyen nagy hirtelen?

2020.12.17. 22:15

Idén a Velveten elég sok cikket olvashatott arról, kinek milyen tapasztalatai vannak a szexuális segédeszközökkel, mert a Vágyaim.hu webáruházzal indított tesztsorozatunkban több tucat olvasónk beszámolóját közöltük. Ebben a cikkben ilyen – kivételesen – nem lesz, most tanácsot kértünk a Vágyaimtól, mik azok újdonságok és a bestsellerek, amelyeket érdemes választani, ha valaki kedvet kapott a vásárlásra, akár saját magának, akár valakinek, akit szeret – akár közös használatra.

C

Tesztelő olvasóink egy részét alaposan meglepte, hogy az ajándékba kapott izgató eszközök nagyjából C alakúak. Pedig ez egy létező trend, hívják akár párvibrátornak, akár vibrotojásnak. Az előbbire példa a Satisfyer több terméke is, például a We-Vibe Unite 2.0 és a Partner Plus: mindkettőt lehet egyedül és párban, esetleg még többen használni, viszont fontos tudni, hogy a női test anatómiájához fejlesztették. Arra való, hogy egyszerre ingerelje a csiklót és a hüvelyt, és utóbbi része mellé esetleg még beférjen egy pénisz (ezért párvibrátor). Különbség viszont, hogy a We-Vibe jóval keskenyebb, szóval több hely marad mellette. Mindkettő kezelhető távirányítóval, többféle rezgésmódot tudnak. Formailag jobban, tartalmilag kicsit kevésbé tér el ezektől a Satisfyer Pro 4: az elegánsabb színű termék ugyanerre való, igaz, a leírásában is hangsúlyozzák, milyen sokféle módon ingerli a csiklót – rengeteg pozitív értékelést kapott a felhasználóktól.

Lovense Lush 2
Lovense Lush 2

Aki viszont egy kicsit mással próbálkozna, annak talán a Lovense Lush 2 fog bejönni. Ez a korábban már emlegetett vibrotojás, amelynek a tetején csak egy vevő van, az alját pedig testnyílásba kell helyezni. Utána pedig egy okostelefonos alkalmazással bárki, bárhonnan tudja vezérelni (ha megadják neki az engedélyt), meg lehet adni hozzá egyedi rezgésmintákat, zenei vezérlést, külső hangokra vibrálást, de akár hangvezérelt élményben is lehet része a... hordozónak. Ha ennél közelebbi kontaktusra vágynának, 9 méteren belül lehet wifin, bluetoothon keresztül is rezgetni egymást.

Kaktuszok és csiklóizgatók

Ha valaki vibrátort szeretne, de a klasszikusabbnak mondható, rúd-vagy kaktuszformát keresi, a Satisfyer Pro G-spot például nagyjából azt tudja, mint a fent emlegetett Pro 4, de az alakja elég más, és láthatóan nem fér be mellé egy pénisz. Viszont szívogat, rezeg, és ezeket együtt, illetve külön-külön is tudja. Hasonló képességei vannak a Javida nagyonrózsaszín termékének is, viszont ez még melegszik is (legfeljebb 40 fokig, automatikusan). A vásárlók nagyon elégedettek vele, és hát ez is akkus, jól bírja az igénybevételt. Ha a kaktuszformától idegenkednek, a Smile Wand csalhat mosolyt az arra alkalmas testrészekre – ez is sláger.

Egészen más forma-és funkcióvilágú termékek a csiklóizgatók, ilyenből is jó párat teszteltek már olvasóink, nagyrészt átütő sikerrel: a Satisfyer Pro 2 egy csiklóizgató és csiklóvibrátor, apró szívóimpulzusokkal és vibrációval együttesen ingerel. „Kézbe véve kifejezetten kényelmes a vastagsága, tökéletesen át lehet markolni és nem kell félni, hogy kiesik az ember kezéből, amikor a hangulat a tetőfokára hág” – írták róla, és még sok egyéb, pornóirodalomba hajló részletet is, itt.

Satisfyer Premium
Satisfyer Premium

Aki viszont a prémium élményre vágyik, és ezért hajlandó kicsit mélyebben a pénztárcájába nyúlni, annak a vásárlói visszajelzések alapján optimalizált változatot, a Premiumot ajánlják a webáruház hozzáértői. Ez csendesebb, még jobb minőségű borítással, fokozatosan erősödő szívóimpulzussal, anatómiailag tökéletesen illeszkedő formával, és automata móddal, amelyben a készülék maga váltogat az ingerlés módjai közül.

Apróságok és társasok

Hogy jöjjön valamilyen egyértelműen férfiakra húzható termék is, a Satisfyer Ring 2-t ajánlották figyelmünkbe, amely péniszre való, tízféleképpen rezeg, és beállítástól függően fölfelé vagy lefelé ingerel: bizsergethet csiklót, heréket, gátat. A belseje rugalmas, és egyszerre teszi – írják – élvezetesebbé az aktust, és nyújtja el annak hosszát.

A Cotoxo Cherry ezzel szemben egy kétrészes szett, piros gésagolyókból. A piros színű gömbök bőr-és környezetbarát anyagokból készültek, és alkalmasak a mélyizmok erősítésére, kezdőknek és haladóknak is. 

Ha pedig valaki nyitott a társasjátékos formákra és az új ötletekre, annak vagy a Monogamy, vagy az AVK ajánlható. Mindkettő klasszikus táblás formával ötvözi a a szexuális feladatokat, a Monogamyről a vásárlók azt emelik ki, hogy fokozatosan visz egyre bujább és bujább dolgokba, illetve hogy őszinteséget, közös nevetgélést hoz az együttlétbe, amely erősíti a kapcsolatot. Egyébként több mint 390 feladat van benne.

Az AVK az Adsz vagy kapsz rövidítése, ez a vélemények szerint sokrétűbb, mint a másik, viszont érdemes előre felkészülni hozzá kellékekkel. Újítónak mondható, hogy gendersemleges társasról van szó, és hát az igazolt vásárlók elmondása szerint tényleg ad új, váratlan ötleteket, amelyek gazdagítják a szexuális együttléteket. Sőt, mint többen megjegyzik, egy este nem is elég a végigjátszásához.

A cikk megjelenését a Vágyaim.hu támogatta.