Az apja vett neki DNS-tesztet, kiderült, nem is az apja

2021.01.23. 13:51

Egy Cat McDonald nevű TikTok-felhasználó a családjáról osztott meg egy érdekes történetet, amely igazából még véget sem ért. Mint a január 16-án feltöltött videójában elmondja, valamiért az apja jó ötletnek találta, hogy 2020 karácsonykor minden családtagjának DNS-tesztet adjon ajándékba. Nála ez azzal a meglepő eredménnyel járt, hogy kiderült, bár McDonald a családneve, vörös hajú és kék szemű, egyáltalán nem ír, holott a családja az. 

„Kiderült, hogy 75 százalékban norvég vagyok, a többi meg német meg brit, és semmi ír.” Felhívta az apját, hogy közölje vele az eredményt, de nem akart hinni neki. Úgyhogy felment a teszt szolgáltatójának oldalára, hogy tovább tájékozódjon, így derült ki, hogy van egy tökéletes egyezésű találat az apjára, ráadásul nevesítve. De az nem az apja volt. 

@fretlessfeline

#stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. #fyp #Ancestry #ancestrydna

♬ original sound - Cat McDonald

Ezt a videót 5,4 milliószor játszották le az oldalon, de lesz az még több is, mert elkészült a folytatás. A második részt hétfőn posztolta, ebből kiderült, hogy a nő rákérdezett az anyjánál és a nagynénjeinél – mindenkit megdöbbentett. De még az apja is ismerte a nevet, amelyet az oldal találatként adott ki: egy családi barát az illető.

McDonald rákeresett erre a bizonyos illetőre, akiről kiderült, hogy milliárdos, egy nagy cég vezérigazgatója, és három lánya is neki dolgozik. Ezután kocsiba pattant, és a fél országon átautózott, hogy találkozzon vele az irodájában.

@fretlessfeline

#ancestorydna #part2

♬ original sound - Cat McDonald

Próbáltam átadni neki egy levelet, de amikor meghallotta a nevemet, nem akart találkozni. Tulajdonképpen annyi volt benne [a levélben], hogy köszönöm, mert nagyon örülök annak, hogy élek.

McDonald ígéri, hogy folytatni fogja a történetet.