Nem kedvez a divatbemutatóknak a koronavírus, de a Flying Solo nevű márka azért tartott egyet szombaton a New York-i divathét részeként. A kollekció hat legmeghökkentőbb darabját mutatjuk ebben a heti trendben, önnek melyik tetszik a legjobban? Igen, az egyik olyan, hogy amiatt 18+-os figyelmeztetés kell ehhez a fotósorozathoz.

Bondage

A Flying Solo 2021-es kollekciója (vagyis ez elvileg a 2021-22-es ősz-téli divat, ha még érvényesek a covid előtti szabályok) rengeteg utalást tartalmaz a kötözésfétisre, azaz a bondage-re. A modellek jó része maszkot viselt, de a kötözős szettet viselő fenti manöken pont nem.  Amint a logókból látszik, ez a szett az első sok közül, amelyek Nike-termékek kreatív újrahasznosításával készültek.

Világoskék

A második modell nyaktól talpig egy világoskék darabot visel, ami mintha egy vagyis valószínűleg több, türkizszínű harisnyából lett volna átalakítva. Alatta fehér és testszínű aláöltözetet lehet megnézni a képösszeállításban, ahol több fotó is van róla, szóval érdemes kattintani!

Áttetsző felső

Ez az a modell, aki miatt a 18+-os figyelmeztetésre szükségünk van. Az ő fejdíszéről én valami állat (talán kutya vagy disznó) füleire asszociálok, de a lényeg, hogy ez a szett is egy csomó újrahasznosított harisnyával operál, és minden bizonnyal ezért van, hogy a jobb mellnél gyakorlatilag átlátszó.

Fehér zokniruha

A harisnyákról térjünk át a zoknikra, méghozzá a sportzoknikra! A fenti fotórészleten a zoknikból viszonylag kevés látszik, szóval reméljük, ön már végig is lapozta az egész képösszeállítást! Egy díszes maszk egészíti ki ezt a szettet, még lófarok is van hozzá.

Mini zokniruha

Még egy variáció, még egy ötlet arra, hogyan lehet zokniból ruhát összerakni: ez egy kétrészes szett látványos Nike-logókkal, fekete-bézs színekben. Műcopf ehhez a fazonhoz is van, a csuklóvédők valószínűleg szintén zokniból készültek, pedig egészen biztosan lehet csuklóvédőnek gyártott csuklóvédőt is kapni a Nike-nál.

Fodros zokniruha

Önnek melyik szett tetszett a legjobban?

2015-ben állapítottuk meg először, hogy az arc kiment a divatból, de a covidnak köszönhetően ez a tétel 2021-ben aktuálisabb, mint valaha.

A fenti szettben akár Donald Trump is lehetne, és soha nem tudnánk meg: a modellből csak a szeme látszik ki úgy-ahogy. Viszont a maszkját rengeteg csingilingi díszíti, a szoknyája pedig egy műkorcsolyázó dresszét idéző módon fodros-csinos, így képeznek hatásos kontrasztot a rettenetesen posztmodern és a hagyományosan nőies elemek.

Önnek melyik öltözék tetszett a legjobban? Ez a heti trend, tehát lehet szavazni: kíváncsiak vagyunk az ön véleményére is!