Ez a magyar lány lett a hatodik a Top Model of the World című nemzetközi szépségversenyen

2021.03.08. 15:15 Módosítva: 2021.03.08. 15:31

A Mokka című műsorból tudtuk meg, hogy a Top Model of the World nevű nemzetközi szépségverseny hatodik helyezettje egy magyar lány, Frankó Melinda lett. A 22 éves manöken a TV2 adásába Skype-on jelentkezett be, alább vissza lehet nézni az adásrészletet, aztán ajánljuk az ön figyelmébe Frankó Melinda legattraktívabb posztjait az Instagramról!

Frankó Melinda korábban a Magyarok Világszépe nevű versenyen lett második udvarhölgy, és a nemzetközi versenyre Fásy Ádám segítségével készült fel. A modell a következőket mondja arról, hogy hogyan kell felkészülni egy ilyen nemzetközi eseményre, amit egyébként Egyiptomban, El-Gurdakában, vagy angolos nevén Hurghadában rendeztek meg:

angol nyelven kellett tanulni természetesen, minden nap edzettem, volt, hogy kétszer is, nagyon oda kellett figyelni, hogy mit eszem és hogyan táplálkozom, és persze lelkileg is fel kellett erre készülni.

Hogy Fásy Ádám ezek közül konkrétan melyikben nyújtott segítséget, arról nem szól az interjú, de nyilván nem angolórákat vagy edzéseket tartott Frankó Melindának, hanem egyéb téren adott tanácsokat. A szépségversenyző mindenesetre azt mondja, hogy volt olyan váratlan helyzet, amire még Fásy Ádámék sem tudták felkészíteni:

Volt egy füstgép, amitől csúszóssá vált a színpad, és ugye erre nem számítottunk. Kicsit csúszkáltunk, de le tudtuk ezt küzdeni. Nagyon kellett figyelni rá, hogy ne essünk el, de hál' Istennek sikerült megoldani és jól sikerült minden.

Hát ilyeneket mesél Frankó Melinda a fenti interjúban, de nézzük az Instagramját!

Az alábbi poszt azt mutatja, hogy Frankó Melinda csupafehérben, zászlóval indult Egyiptomba még február végén.

És még egy edzős-influenszerkedős fotót ajánlok az ön figyelmébe Frankó Melindától.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a magyar lány lett a hatodik a Top Model of the World című nemzetközi szépségversenyen

Bemutatjuk Frankó Melindát, akinek Fásy Ádám is segített felkészülni a nemzetközi szépségversenyre.

316 · Mar 08, 2021 03:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments