Indul az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, mostantól viszont a beszámolókhoz a Vágyaim.hu szakértői fognak kiegészítést fűzni. 

Íme, az első beszámoló, amelyet Fülöptől kaptunk. Feleségével már visszatérő tesztelőink, korábban elégedettek voltak a Satisfyer termékeivel, ezúttal a Love Breeze-t próbálták ki. Mint írták: „kicsi, elegáns és gyorsan üzemképessé lehet tenni. Anyaga nagyon kellemes szilikon, mely vízálló is, ami a tisztítás szempontjából nagyon megnyugtató.

A játékszer használata egyszerű, kézben elfér és könnyű csiklóizgató. Párommal megbeszéltük, hogy feltétlenül együtt próbáljuk ki, mert én is látni szeretném a hatását, illetve én magam szeretném elsőként kipróbálni rajta. Hallott már ilyen csiklóizgatóról, amely nagyon gyorsan képes csúcsra juttatni nőket,  így elég nagy várakozásokkal állt a teszt elé.

Összesen tizenegy program közül lehet választani, mi tüzetesen végigmentünk az összesen. A három leggyengébb fokozatot nem találtuk elég intenzívnek, így a párom kérésére fokoztuk a tempót. A negyedik programtól fölfelé már sokkal kellemesebb érzés volt, sőt, nagyon gyorsan sikerült a csúcsra jutnia az eszközzel.

Másnap újból előkerült a játékszer, de aznap a legmagasabb fokozatokat teszteltük, ami viszont nem annyira esett jól a páromnak, túlságosan intenzívnek találta - így gyorsan lejjebb kapcsoltuk, bár ez egyénfüggő, ki mit szeret. A hangja is már erősebb volt a kellemesnél - a kisebb fokozatok esetében csak egy kis búgást hallani”.

Azt remélhetőleg manapság már nem kell nagyon ecsetelni, hogy minden csikló más és más. Többek között a méret és az érzékenység is eltér személyenként, sőt, ez a kettő nincs összefüggésben egymással. Épp ezért ha valaki úgy gondolja, hogy valamilyen szempontból különbözik a megszokottaktól, válasszon aszerint kényeztetőt – javasolják a Vágyaim.hu szakértői.

A LELO hanghullámosai például már alap fokozaton is erősebb impulzusokkal működnek, a Womanizer készülékeit pedig cserélhető szívóharang segítségével lehet a csikló paraméterei szerint alakítani. A Satisfyer örömszerzői tökéletes módját jelentik annak, hogy felfedezzük a léghullámos csiklóizgatók képességeit, és igény esetén meg tudjuk határozni, milyen szempontok alapján érdemes egy magasabb szintre lépni az örömszerzésben.