Ausztrál Tom szerepelt tavaly a Fókuszban és a Petőfi tévében is, és úgy tűnik, a közönsége egyre nő, mert legutóbbi videója nemrég túllépte a százezres megtekintést, szóval ha ön még nem hallott róla, itt az ideje, hogy megismerkedjen vele! Ausztrál Tomról az egyik fontos infó, hogy ööö ausztrál, a második pedig, hogy fogta és megtanult magyarul, 2009 óta tanul magyarul, amióta járt hazánkban. A Sydney-ben élő fiatalember az alábbi, eddigi legsikeresebb videójában arról beszél, hogyan változott meg az élete attól, hogy elsajátította ezt a nyelvet. Igen, magyarul van a videó, angol felirattal.

Tom Champion, azaz Ausztrál Tom videóinak fő hozzávalója a humor, szóval nem kell véresen komolyan venni mindent, amit mond, mindenesetre a fiatalember felhívja a figyelmet, hogy a magyar nyelvet például azért érdemes megtanulni, mert annyira nehéz (egy angol anyanyelvűnek legalábbis), hogy utána ahhoz képest a többi nyelv már szinte könnyűnek fog tűnni. De azért is jó egy ausztrálnak, ha ismeri a magyar kultúrát, mert így rögtön lesz egy közös témája más „jófej” ausztrálokkal.

Tapasztalataim szerint a magyar figyelemre méltó életgazdagító társadalmi kenőanyag és jófejséget előrevető indikátor

– állapítja meg Ausztrál Tom.

Hozzáteszi még, hogy öröm volt számára kapcsolatba kerülni egy csomó vicces, nagylelkű magyar emberrel, de azt mondja, a legjobb a magyartudásban, hogy ha összefut magyarokkal, akkor megérti, amit mondanak, akár még azt is, hogy

zsizsikesedjen meg a babod, basszus!

Ausztrál Tom további videóiért érdemes ide kattintani, az Instagramon is lehet követni őt, az alábbi poszt szerint már készül a következő videója.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már százezres nézettségnél tart a magyarul tanuló Ausztrál Tom YouTube-csatornája

Ausztrál Tom egy fiatalember Sydney-ből, akire a hazai hírműsorok már felfigyeltek, de legutóbbi videója a YouTube-on is kiemelkedően népszerű lett.

28 · Apr 17, 2021 11:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments