Elindult az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, a beszámolókhoz viszont ezentúl a Vágyaim.hu szakértői fűznek kiegészítést.

Ezúttal Ervin írt nekünk, aki partnerével a Javida Thrusting 3in1 masszírozó vibrátort tesztelte. Az első benyomása szerint ez egy XL-es méretű termék, a kicsomagoláskor meglepődtek ezen, de nagyon kellemesnek találták a tapintását –  vízálló szilikon, mint írja, könnyű tisztán tartani. Övé a szó.

 „Több funkcióval rendelkezik, a neve is masszírozó játékszer, így első körben ezt a képességét teszteltük egymáson a feleségemmel. Kellemesen masszírozta a hátunkat, de picit furcsán éreztük magunkat közben, megszoktuk a régimódi, kezes módszert, és érdekes volt ahelyett egy masszírozó vibrátort nyomni egymás hátához.  

Mérete ellenére kényelmesen fekszik a kézben, így könnyen lehet irányítani a gombokkal, és ügyesen el lehet érni vele a test minden részét, amit kényeztetni szeretnénk picit. Dual motorral rendelkezik, így a masszírozófejnek is van egy motorja, és a másik végén található vibrátor is kapott egy külön motort, így kettő az egyben készüléket kaptunk. Mindkét motornak kilenc fokozata van, amelyekkel nincs olyan tempó illetve intenzitás, amit ne lehet elérni.

A masszírozófejjel kezdtük a mi kis játékunkat, és szép lassan lépkedtem egyre magasabb fokozatra, amikor úgy éreztem, már kihoztam a maximális élvezetet feleségemből a meglévő erősséggel. Nekünk a középső fokozatok jöttek be a legjobban, azokkal tudtunk a legjobban incselkedni egymással. A készülék másik végén lévő motor elsőre picit fura érzéseket keltett bennünk – a vibrátor rezgése és előre-hátra mozgása szintén kilenc fokozatban állítható, de kipróbálás során olyan furcsa érzés volt használni, mivel a játék nagyobb része kint volt, és a masszírozófejet is tartani kellett.

Összességében mind a kettő motor megfelelően működött, mind a kettő végével sikerült a csúcspontot elérni, de nekünk a masszírozó fej jobban tetszett, valószínűleg azt többet fogjuk használni.”

A masszírozó vibrátorok valóban nagyon sokrétűen használhatók, így érdemes őket már az előjáték előtt, az intim pillanatok felvezetéseként elővenni. Csak a kreativitásunkon múlik, mit hozunk ki belőlük, de mindenképp érdemes a segítségükkel felfedezőútra indulni az erogén zónák világában. Akár a saját, akár a partnerünk testén is találhatunk olyan, eddig ismeretlen területeket, amik kényeztetése különleges élvezeteket eredményezhet – írják a Vágyaim.hu szakértői.

A szóban forgó Javida Thrusting masszírozó vibrátor erre azért is különösen alkalmas, mert melegítő funkcióval is rendelkezik, ami még tovább tudja fokozni az élményt, hiszen egy rideg, idegen tárgy érintése helyett természetes érzetet kelt.