Charlie Phillips 17 éves korában súlyos gerincferdüléssel küzdött, ezért 14 órás műtétre volt szükség, hogy rendbe hozzák a testét – erről a  The Sun című lapnak nyilatkozott korábban. A súlyos beavatkozás után nem volt elégedett a külsejével, sokat sírt és eszébe sem jutott, hogy bikinire vetkőzzön a strandon. Végül úgy döntött, Barbie babává változik, hogy újra örömmel nézzen tükörbe: 21 évesen belevágott a műtétekbe.

A 26 éves brit édesanya azóta hatalmas népszerűségnek örvend az  Instagramon. Bár már most mindenki  Barbie babának  hívja, még most sem elégedett a külsejével és újabb beavatkozásra készül. Eddig két mellműtéten, ajakfeltöltésen és több botoxkezelésen van túl, ehhez persze nem maradhatott el az ajak-és a szemöldöktetoválás sem.

A férje, Ross mindent megtesz annak érdekében, hogy boldognak lássa, ezért örömmel támogatta anyagilag is az ügyet: eddig körülbelül 17 ezer fontot, azaz csaknem hétmillió forintnak megfelelő összeget költött a nőre. A pár egyébként tökéletesen kiegészíti egymást. Mint mondják, mindketten rendszeresen járnak edzőterembe, egészségesen étkeznek és szoláriumba járnak. 

Phillips a jövőben az orrát szeretné megcsináltatni, mert az sem tetszik neki.

Az orrplasztikámat is a férjem fizeti majd. Még mindig nem vagyok száz százalékosan elégedett azzal, ahogy kinézek, remélhetőleg az orrműtét után az leszek

– nyilatkozta a nő.

Bár sokan bántják a külseje miatt, az édesanya nem törődik a kritikákkal. Élvezi, hogy megbámulják az utcán és az sem zavarja, hogy egyesek azzal viccelődnek, hogy egyszer kipukkan a sok szilikontól.