A 35 éves Sarah Nicole Landry három gyermeke születése után teljesen maga alá került: szorongott a striái, a narancsbőre, a megereszkedett bőre és a pluszkilói miatt. A fogyását végig dokumentálta az Instagramon, a története pedig olyan sokakat megérintett, hogy mára 2 millió követője lett.

Landry nemcsak az önbizalmát szerette volna megerősíteni, hanem más nőknek is erőt szeretett volna adni ahhoz, hogy elfogadják a testüket. A fotóit nem retusálja, motivációs posztjaival állítása szerint több százezer nő tud azonosulni. A fiatal nő 101 kilóról 50 kilóra fogyott. 

A háromgyerekes édesanya fürdőruhában, fehérneműben, sőt még meztelenül is bátran a kamera elé áll.

A megtört, striás bőrét csodálatosnak tartja és furcsállja, hogy sok kommentelő undorítónak és visszataszítónak titulálja ezért.

Úgy érzi, hogy itt az ideje az emberekben tudatosítani azt, hogy ha van is testi problémájuk, attól nem lesznek kevésbé értékesek.

Landry korábban elárulta azt is, hogy régen tolatva ment ki a hálószobából, hogy férje ne láthassa a narancsbőrét, ez viszont ma már a múlté.

Nem hezitálok, nem idegeskedem. Nem gondolok arra, hogy „úristen, mások mit fognak szólni. Igaz, hogy időnként nem könnyű az edzőterembe menni vagy levetkőzni a strandon, de legyőzöm a félelmeimet és az érzéseimet. Nem teszi ki a napomat az étkezésem tervezése vagy a gonosz kommentek olvasása, az ezzel kapcsolatos gondolatokat száműztem. Ez valahogy boldogabbá tesz

– nyilatkozta a fiatal nő korábban a Daily Mailnek. Az édesanya influenszerként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen a nőknek önmagukat elfogadni.