Paige DeAngelo hosszú ideig rendszertelenül menstruált, volt, hogy minden második héten megjött a menzesze. Miután kivizsgáltatta magát, kiderült, hogy két méhe, két méhnyaka és két hüvelye van – írja a Metro. Az uterus didelphys nevű fejlődési rendellenességgel élő, pennsylvaniai, 20 éves lány azt mondja, az emberek megdöbbenek, amikor elárulja nekik a problémáját, majd rögtön kérdezősködésbe kezdenek.

Kérdés szokott lenni például, hogy hogyan menstruál. Az interjúban erre is választ adott: duplán, sőt mivel a két méhe egymástól teljesen függetlenül funkcionál, akár egyszerre mindkét méhében megtermékenyülhet. DeAngelo a jövőben szeretne édesanya lenni, ami az orvosok szerint nem lehetetlen, de inkább béranya igénybe vételét javasolják, mivel az biztonságosabb. A jelenleg párkapcsolatban élő lány sosem titkolta az állapotát nemrég el is indította a saját TikTok csatornáját, ahol őszintén beszél az életéről. Mint mondja, erőt szeretne adni azoknak a lányoknak, akik ugyanezzel a fejlődési rendellenességgel élnek.

Az emberek azt hiszik, hogy kívülről két vagina látható, de ez nem így van, ezért van, hogy én magam is csak 18 évesen tudtam meg. Mindkét fél feleakkora, mint egy normális vagina. Nem okoz problémát, de mindenképpen észrevehető

– próbál DeAngelo választ adni egy másik gyakran elhangzó kérdésre.