Az egymillió Instagram-követővel rendelkező testépítő, Deniz Saypinar a közösségi oldalán akadt ki, miután a ruhája miatt nem engedték fel az American Airlines Dallasból induló repülőgépére. A nő szerint súlyos hiba történt.

A gép személyzete szerint a 26 éves testépítő-influenszer öltözéke olyan volt, mintha nem is viselne ruhát. Saypinarnak azt mondták, a szettje zavaró lehet a családok számára. A modell nem ebben a bikiniben szeretett volna utazni, ez csak egy fotó az Instagram-oldaláról.

A nő végül a mosdóban készített magáról egy képet, mely mellé ezt írta:

Ezt viseltem. 2021-ben dress code kell a repüléshez, de csak ha nő vagy.

A Mirror cikkében látható fotón jól látszik, hogy egy apró topot, illetve egy farmersortot visel, miközben a derekára egy fehér póló van kötve. Az American Airlines közleményt adott ki, melyben leírták, hogy minden utasra vonatkoznak a megfelelő ruházatot előíró szabályok. Állításuk szerint a légiutas-kísérők a testépítőt erről a helyszínen is tájékoztatták, majd átfoglalták jegyét a következő járatra, mellyel időben megérkezett Miamiba.

Nem ő volt az egyetlen, akit az öltözéke miatt nem engedtek fel egy repülőre: egy 26 éves playmate-influenszer, Eve J. Marie még novemberben a kisfiával szándékozott utazni Dallasból Tulsába, ám a gigantikus dekoltázsa miatt el kellett hagynia a gépet.

Ön mit gondol, tényleg kihívó ez a szett?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Túl kihívó ruhája miatt nem engedték repülni ezt a testépítőt

A gép személyzete szerint a 26 éves Deniz Saypinar öltözéke olyan volt, mintha nem is viselne ruhát, eggyel későbbi járattal kellett utaznia.

45 · Jul 13, 2021 08:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments