Káprázatos nővé cseperedett és sorban kapja a jobbnál jobb megkereséseket az a fiatal modell, akit egykor a világ legszebb kislányaként emlegettek. Thylane Blondeau már 20 éves, mutatjuk, mennyit változott az évek alatt!

A francia származású Blondeau 2001. április 5-én született Aix-en-Provence városában. Mindössze négyéves volt, amikor divatmodell anyja, Véronika Loubry nyomdokaiba lépett. Egy szemvillanás alatt került reflektorfénybe, szépsége hamar a világsztárok közé emelte, 2005 őszén már Jean Paul Gaultier bemutatóján vonult a párizsi divathéten. Gyerekmodellként a Success kids nevű modellügynökség foglalkoztatta, a világ legszebb kislánya címet pedig 2007-ben nyerte el. Olyan márkákkal dolgozhatott együtt, mint a Dolce & Gabbana vagy a L'Oréal, utóbbinak később márkanagykövete lett.

Tíz éves korában a Vogue magazin francia kiadásában is feltűnt. 

Ezzel a képpel robbant be a köztudatba:

A filmes megkeresések sem maradtak el: 2015-ben a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik című francia kalandfilmben láthattuk. Bár 2018-ban is elnyerte a legszebb női arc címet a TC Candler 100 fős ranglistája alapján, Blondeau a helyén kezeli a dolgot. 

Most leszögezem, nem én vagyok a világ leggyönyörűbb lánya! Amikor kicsi voltam, folyton mindenki ezt mondogatta nekem, de akkor még fel sem fogtam, mit értenek ez alatt. Hiszen mégis ki állította ezt először?

– mondta 2018-ban a L'Officiel lapnak.

Az Instagramon igen aktív, íme, néhány posztja: