Bár az Instagramon rajonganak érte, korábban a poklok poklát is megélte az az orosz modell, akit gigászi keblekkel áldott meg a sors. A gigászi jelzővel nem túloztunk, Anastasiya Berthier a méretes domborulataival vívja ki magának a figyelmet, melyek – saját bevallása szerint – 34K-s méretűek. Ezeket a géneknek köszönheti, és nem a plasztikai műtéteknek.

Az orosz származású modellben először 13 éves tudatosult, hogy a mellméretével jócskán kitűnik a korabeli lányok közül. Gonoszkodó iskolatársai gyakran illették bántó megjegyzésekkel, melyek nagyon megviselték lelkileg. Nem érezte jól magát a bőrében és ezen nem segített, hogy a keblei tovább nőttek - írja a Daily Star.

Berthier, aki Moszkvában él, elárulta, hogy egy alkalommal annyira eldurvultak az zaklatói, hogy kis híján késelés áldozata lett.

A melleim drámaian megnőttek. Tizennégy éves koromban már felnőtt méretű melltartókat hordtam, de ezt is hamar kinőttem. Ilyen nagy keblekkel nem volt könnyű a suliban. Testnevelés órán rettentő kellemetlen volt, amikor futni vagy ugrálni kellett az osztálytársaim előtt. 

– emlékezett vissza a 26 éves lány, akire osztálytársai annak idején számos becenevet ráaggattak. Mindez odáig fajult, hogy Berthiernek ott kellett hagynia az iskolát és magántanuló lett.

Ma már hatalmas népszerűségnek örvend az Instagramon, profilját több mint 1,1 millióan követik, ráadásul megtanulta figyelmen kívül hagyni a negatív megjegyzéseket is. 

Most már szeretem azt, aki vagyok, és imádom a testemet: örülök a széles csípőmnek és a nagy melleimnek is.

– jelentette ki a lány, aki történetét azért osztotta meg, hogy más, hasonló helyzetben lévő nőknek segítsen.