Rendszeresen támadják az interneten azt az ausztrál modellt, aki hatalmas mosollyal az arcán vállalja fel testének hibáit, s esze ágában sincs elrejteni a csípőjén, a fenekén és a combjain lévő göröngyös lerakódásokat, azaz a narancsbőrt. Karina Irby az élő példa arra, hogy nincs mit szégyellni ezen! 

Unalomig ismert tény, hogy a narancsbőr problémája nagyon sok nőt érint, de vannak olyanok, akik ennek ellenére sem mernek rövidebb szoknyát vagy nadrágot – esetleg sokat mutató bikinit – húzni nyáron, főleg hogy a body shaming, vagyis testszégyenítés jelensége meglehetősen gyakori napjainkban. A 31 éves ausztrál modell-influencer, Karina Irby ezt maga is tapasztalja, hiszen az 1,2 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán gyakran kritizálják a kinézete miatt – írja a  Mirror .

Irby azonban nem veszi a szívére a bántó megjegyzéseket, sőt! Bátran ki meri posztolni az Instagramra apró tökéletlenségeit is. A róla készült szerkesztetlen felvételek a kommentek tanúsága szerint sokakat arra biztatnak, hogy úgy szeressék magukat, ahogyan vannak, de a rosszindulatú, olykor féltékeny kommentelőket nem lehet megfékezni... Volt, aki a halálát kívánta.

Egyetlen férfi sem lenne képes szeretni téged így, ennyi bőrhibával!

Képzeld csak el, milyen gyerekeid lennének! Kövérek és göröngyös bőrűek! Mihamarabb véget kellene vetned az életednek! 

– írta egyik internetes troll.

Irby azt mondja, nem érintik meg sértő kommentek.

Az ilyen hozzászólások nem viselnek meg engem lelkileg. Ezek csak szavak. Másoknak is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne törődjenek az ilyen kommentekkel! Bízzatok magatokban, az önbizalmatok zavarba fogja őket hozni!

– tanácsolta a szőkeség, aki kiemelte, vőlegénye mindenben támogatja őt, és minden porcikáját imádja. Irby saját tervezésű bikiniket is piacra dobott.

Korábban egyébként a világhírű énekesnő, Demi Lovato is felvállalta, hogy narancsbőrös a feneke és a combja.