Árnyoldala is van annak, ha valaki egy hollywoodi filmcsillagra hasonlít, vallja Nathan Meads, akiről sokan úgy vélik, hogy akár az Oscar-díjas színész, Brad Pitt ikertestvére is lehetne. A szingli apukáért bomlanak a nők, de az internetes társkereső oldalakon nem mindenki veszi komolyan őt.

Az angliai Oxfordban élő Meads-nek nincs könnyű dolga, nehezen találja élete párját. A Tinderen és az ahhoz hasonló platformokon többször jelentették már a profiljait, mondván, csupán egy átverésről lehet szó. Noha a 35 éves férfi korábban pénzt is keresett azzal, hogy Pitt hasonmásaként különböző rendezvényeken jelent meg, randizni csak nagyon kevesen mernek elmenni vele – írja a Mirror.

Meads egyébként két gyermek büszke apukája és földmunkásként dolgozik. Nagyon szerény férfinek tartja magát.

Húsz éves voltam, amikor először mondta nekem valaki, hogy úgy nézek ki, mint Brad Pitt. Jót nevettem az egészen, nem törődtem vele, mert nem láttam a hasonlóságot. Persze az emberek azóta is folyamatosan megjegyzik, mennyire hasonlítunk. Van, aki az utcán is utánam fordul, annyira meghökken, és odajön fotózkodni, de én nem vagyok elszállva magamtl. Egyesek szerint rokoni szálak fűznek bennünket össze, vagy hogy az anyámnak biztos viszonya volt vele.

– nevetett a férfi, aki utóbbit nem tartja valószínűnek. Pitt egyébként 22 éves volt, amikor Meads született. 

Egy munkáért, amit Pitt hasonmásaként kapok, akár 500 fontot is kereshetek. Ez több, mint amit egy napért fizetségül kapok a földeken dolgozva. A szerelmi életem azonban nem alakul valami fényesen. Sok nő flörtöl velem, de van, aki azt hiszi, kamuprofillal vagyok fent a társkeresőkön. Videóhívásban akarnak velem beszélni, hogy biztosra menjenek. 

– magyarázta Nathan Meads, aki mindezek ellenére továbbra is türelmesen vár az igaz szerelemre.

De nem ő az egyetlen, aki egy hollywoodi színészre hajaz: a TikTokon Amanda Seyfried hasonmását találták meg.