BeFunky-collage (2)

Tokió 2020: Zavarba jön az ember, annyira szexik ezek az éremesélyes olimpikonok

2021.07.30. 13:53

Egy héttel ezelőtt vette kezdetét a tokiói olimpia, amely számos izgalmat tartogat a nézőknek. De nem csupán azért érdemes akár hajnalban is felkelni, hogy figyelemmel kísérjük az ötkarikás játékok valamennyi versenyszámát: vannak olyan olimpiai sportolónők, akik lehengerlő látványt nyújtanak és garantáltan megdobogtatják a férfi szíveket.

A The Sun című brit napilap összeállítása nyomán öt szexi olimpikont mutatunk be. 

Leticia Bufoni - Brazília

A 28 éves Leticia Bufonit a brazil gördeszka-királynőként emlegetik. Hat alkalommal nyerte meg az X Gamest, ami az extrémsportolók világbajnokságának is tekinthető. Egy fotózás kedvéért meztelenre is vetkőzött már, egyedül a gördeszkájával takarta magát.

Rebeca Andrade - Brazília

A 22 éves Rebeca Andrade tornász három térdműtétje után ezüstérmet szerzett a tokiói olimpián. 

Alex Morgan - usa

Az olimpiai és kétszeres világbajnoki aranyérmes labdarúgó, Alex Morgan 2012-ben a londoni olimpián nyert aranyérmet csapatának. Morgan 32 éves, egy gyermeke van.

Dina Asher-Smith - Nagy-Britannia

A 25 éves futónő, Dina Asher-Smith-t a történelem leggyorsabb brit nőjeként tartják számon. A 2016-os riói olimpián bronzérmes lett, hazáját a 4x100 méteres váltófutáson képviselte.

Alica Schmidt - Németország

A 22 éves Alica Schmidtről korábban a Velvet is írt. Őt tartják a világ legszexibb sportolójának. Hazáját 4×400 méteres váltófutásban képviseli. A korosztályos Eb-ken is remekelt – 2017-ben az U20-as, 2019-ben pedig az U23-as 4x400-as német váltóval is dobogóra állhatott.