Nem volt elég pénze ahhoz, hogy egy méretes lakóautót vegyen, ezért a saját, élénk rózsaszín autóját alakította át egy fiatal angol lány. Meg kell hagyni, a Fiat 500 nem túl nagy, ezért is tartják ezt a világ legkisebb lakóautójának. Hannah Hughes ugyan kényelmesen elfér benne, de a szerelmének már nincsen elég hely. 

Mint ma oly sok mindenki, így Hughes is az utazás szerelmesének tartja magát. A 26 éves lány eredetileg úgy tervezte, egy furgonból alakítja majd ki négykerekű otthonát, az volt az álma, hogy azzal járja be az Egyesül Királyságot. Kereskedelmi dolgozóként azonban nem futotta furgonra, de nem keseredett el. Élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy a pink Fiat 500-ból kreált magának lakóautót – írja a Daily Mail.

Hughes nem költött sokat: elmondása szerint mindössze 150 fontot (megközelítőleg 63 ezer forintot) szánt arra, hogy a kicsi gépjárművet átalakítsa. Az autóra egyébként élénk színe miatt sokan felfigyelnek.

Régóta vágytam arra, hogy legyen egy furgonom, amit lakóautóvá alakíthatok, de nem engedhettem meg magamnak, hogy vegyek egyet. Tízezer font alatt nem nagyon találtam, de az is több ezer fontomba került volna, hogy feltuningoljam. Ezért is láttam jobbnak, ha a Fiatot alakítom át és nem bántam meg. Imádok így utazni!

– magyarázta Hughes. 

A fiatal lány videóra vette a folyamatot. Ezt a felvételt már több mint 1 milliószor tekintették meg:

@hannahhhughes_

Let there be light 😍 ##camperconversion ##fiat500girl ##fiat500camp##carcam##carcamping ##vanconversion ##campinguk ##uktravel ##ukcamping ##fairylights

♬ original sound - Hannah 🍭
@hannahhhughes_

Car tour! #c#arcamper #c#arcamping #f#iat500camper #c#amperconversion #m#icrocamper #f#iat500girls

♬ Rain sad hip hop beat - Madoromi
@hannahhhughes_

First 2 nights well spent at Cae Du, such a beautiful place 😍 ##fiat500camper ##carcamping ##carcamper ##walescamping ##ukcamping ##uktravel ##fiat500

♬ Chilstep, Indie Folk, Nature Trip - AtagoSounds

 Hughes egyébként nagyon csinos, Birminghamben él:

Borítóképünk illusztráció!