Sokáig szégyellte, de mára megbarákozott furcsa testi adottságával az a 31 éves amerikai nő, aki azt állítja, neki van a legnagyobb szája a világon. Samantha Ramsdell Guinness-rekordot döntött, száját tíz centiméteresre is ki tudja nyitni.

A connecticuti nő tavaly, a karanténidőszakban jött rá arra, hogy semmi szégyellnivaló nincs azon, hogy ekkora a szája, hiszen ettől egyedi. A TikTok-on most már több mint 1,7 millióan követik, ahol gyakran jelentkezik vicces videókkal – írja a Daily Mail.

Ramsdell szinte bármit be tud kapni: szájában egy nagyobb alma is elfér, de van, hogy egy jó nagy maréknyi sültkrumplit, esetleg egészben egy fánkot vagy egy sajtburgert tuszkol be.

Nagyszerű érzés belegondolni abba, hogy 31 éves koromra megtanultam szeretni azt, amit korábban nagyon szégyelltem és minden áron elrejtettem volna mások elől. A számmal most már rekordokat döntögetek, pedig ez volt az, amit a leginkább utáltam magamon. Ez az én szupererőm, különlegesnek érzem magam ettől és most már büszkén vállalom

– magyarázta Ramsdell, akinek néhány videóját mi is megmutatjuk.

Íme: