Több száz tetoválás borítja Juliane Förstner testét, aki attól sem riadt vissza, hogy intim helyre is varrasson magának valamit. A 33 éves német modell napi rendszerességgel árasztja el merész képekkel az Instagram-oldalát, de életébe betekintést csak keveseknek enged. Legszexisebb tetoválását is csak a férje láthatja.

Förstner, aki a németországi Oberndorfban él, nem az a szégyenlős fajta, a fenekére varratott dögös tetoválást is bátran megmutatja. Eddig mintegy 50 ezer fontot (21,2 millió forintot) költött arra, hogy minden porcikájára varrasson valamit, s bár extrém külseje miatt sokan dicsérik, a kedvence az a szimbólum, amit intim helyre csináltatott. Ezzel aztán fel tudja pezsdíteni a szexuális életét!

Förstner, aki hat éve maga is egy tetoválószalonban dolgozik, az Instagram-oldalán abba is beavatta követőit, mit miért csináltatott, de azt is elárulta, hogy a fenekére varratott minta elkészítése járt a legnagyobb fájdalommal – írja a Daily Star.

Bár minden bizonnyal sokan kíváncsiak lennének arra, pontosan mit ábrázol a becses nemi szervén lévő tetkó, mi az olvasóinkra bízzuk, mit képzelnek oda arra a bizonyos pontra...