Külön születésnapi partit rendeztek neki, drága ruhákba öltöztetik és rendszeresen meg is sétáltatják azt a vietnami csüngőhasú malacot, aminek életére sokan csak irigykednek, olyan hihetetlen luxusban él. A Peaches névre keresztelt sertést a gazdája, Savannah Harding teljesen elkényeztette. 

A malacnak a 20 éves Harding otthonában külön hálószobája van, melyre a pincérként dolgozó fiatal lány eddig megközelítőleg 2 ezer fontot (830 ezer forintot) költött. Peaches-t ráadásul minden nap divatos ruhákba öltöztetik. Gardróbja telis-teli van kézzel készített öltözékekkel, és ha esik az eső, nem is hajlandó kimenni esőkabát nélkül. A malac egyébként ízletes falatokat kap: esténként például zabkását és áfonyát eszik – írja a Metro

Az angliai Sunderland városában élő Harding azt mondja, gyerekkora óta imádja a malacokat, de sokáig kellett győzködnie szüleit, mire kaphatott egyet. A nagy nap tavaly áprilisban érkezett el.   

Egész életemben rajongással szerettem a malacokat, gyűjtöttem a plüssöket és játékokat. Tudtam, hogy egy napon lesz egy saját malackám. A szüleim végül beadták a derekukat. Más állataink is vannak. Rájöttek, hogy a lovak és kutyák mellett egy malacról is tudunk gondoskodni. Amikor Peaches kicsi volt, sokat babusgattam, így most is igényli ezt, de már túl nagy ahhoz, hogy az ölembe vegyem. Olyan, mintha a gyerekem lenne. Még nyaralni sem akarok menni nélküle.

– magyarázta a fiatal lány.

Peaches szülinapját márciusban ünnepelték, ahol  izgatottan bontogatott minden ajándékot, persze, a maga módján. A malac nagyon szeret a figyelem középpontjában lenni, és annyi időt tölt Hardingék házában, amennyi csak akar.

Még az ágyba is befekhet: