Méretes keblei miatt számtalanszor került már kellemetlen helyzetbe az a fiatal angol lány, akinek történetéről a Mirror című brit napilap számolt be. Esme Lili Clemson sosem volt kibékülve testi adottságaival, szíve szerint mellkisebbítő műtétre menne, ám erre nincs lehetősége.

A 20 éves szőkeség, aki az angliai Wolverhampton városában él, a mellméretével mindig is jócskán kitűnt a korabeli lányok közül, és elmondása szerint általános iskolában és a középsuliban is gyakran csúfolták emiatt. Ezt máig nem heverte ki, de az utcán is utána szólnak a férfiak. Úgy érzi, keblei tönkretették az életét, nemrégiben ráadásul csúnyán meg is égette magát – írja a Mirror.

Clemson azt mondja, munkahelyén, a Nando's nevű gyorsétteremben érte baleset: túlságosan közel hajolt a grillhez, melyre keblei rálógtak és megégtek. 

Most egy internetes adománygyűjtő oldalon keresztül próbál pénzhez jutni, hogy elvégeztethesse a mellkisebbítő műtétet.

Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék arra, mennyivel jobb lenne az életem, ha a melleim kisebbek lennének. A legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám azt, hogy ettől kelljen szenvednie. Szerintem az emberek nem tudják, milyen rossz is ez. Nem áldásként tekintet erre: a melleim nem hetykék, hanem lógnak, mindenhol striásak, és nem nyújtanak vonzó látványt. Rettenetesen csúnyának érzem magam.

– magyarázta a fiatal lány, aki hozzátette, a háta folyamatosan fáj a domborulatai miatt. További képeket a linkre kattintva láthat róla. Clemson a problémájával gyakran jár orvoshoz, de műteni egyelőre nem lehet. A szakemberek szerint a lány túlsúlyos, és nem elég idős ahhoz, hogy megoperálják őt.