Az 58 éves szakember mindent megtesz annak érdekében, hogy a kora még kevésbé legyen leolvasható az arcáról. Marc Jacobs nemrég kés alá feküdt és megműttette magát, melynek eredményét és a lábadozását folyamatosan közvetítette az Instagram-oldalán.

A divattervező a Vogue magazinnak beszélt arról, hogy rendszeresen jár botox kezelésekre, ám egy ideje nem elégedett, ugyanis a botox hatása csak rövid ideig tart.

Így festett még áprilisban:

Radikálisabb és hosszan tartó megoldást keresett, ekkor talált rá a New York-i plasztikai sebészre, Dr. Jaconóra, aki egy speciális mély ráncfelvarrást fejlesztett ki. Ennek lényege, hogy a beavatkozás az izomréteg alatt zajlik.

Íme egy fotó a műtét után:

Igen, hiú vagyok. Szerintem nem szégyen hiúnak lenni, és nem szégyen, ha vágyom a figyelemre.  Az összes embernek van filter a telefonján, mellyel javítunk a képeinken, ez a világ, amiben élünk. (...) 58 éves vagyok, szerintem nem nézek ki rosszul 58 évesen, nem arról van szó, hogy úgy éreztem, muszáj megtennem.

 – mondta többek között a lapnak Jacobs, aki az arcplasztikájára az öngondoskodásának egyik részeként tekint.

Így néz ki a műtét után:

A követői értékelték az őszinteségét. Többen is azt írták a közösségi oldalán, jobb, hogy elmondta nekik, miért néz ki másképp, mintha hazudott volna az átalakulásáról.