A 18 éves Millie Taplin négy órán keresztül úgy festett, mint egy zombi - írja a Mirror. A fiatal lány az italába kevert drog hatására került önkívületi állapotba: sem a karját, sem a lábát nem tudta mozgatni.

Taplin történetét a saját édesanyja osztotta meg, méghozzá azért, hogy felhívja a figyelmet arra, miért nem szabad elfogadni dolgokat idegenektől egy szórakozóhelyen. A cikkből kiderül, hogy a 18 éves lány életében először ment bulizni a barátaival. A csapathoz csapódott egy férfi, akit többen is ismertek, így a lány nem mondott nemet, amikor az itallal kínálta. Miután ivott egy-két kortyot a vodka-limonádéból, rövid időn belül jött is a rosszullét: nem tudott megszólalni, emellett nem "működött" sem a lába, sem a keze.

Taplint azonnal kórházba szállították, ahol további ijesztő tüneteket produkált, többek között az ujjai görcsbe álltak, a szemei kidülledtek. 

Édesanyja, Claire sokkot kapott, amikor meglátta. Erről a jelenetről készült a következő videó:

A gyors beavatkozásnak hála a fiatal lány rövid időn belül jobban lett, másnap haza is engedték a kórházból. A család feljelentést tett, a nyomozás jelenleg is zajlik.

A cikk vezető képe csak illusztráció!