Arcán egyetlen ránc sem éktelenkedik és nincs egyetlen őszhajszála sem, ezért senki nem tudja jól megtippelni a korát ennek a londoni férfinek. Tristan Lee-t rendszeresen 25 évesnek nézik, pedig valójában már 50 éves is elmúlt.

Az életvezetési tanácsadóként ténykedő Lee-n nem fog az idő vasfoga. Ezt bizonyítja az is, hogy a kocsmákban a mai napig elkérik a személyijét. A kellemetlenségek elkerülése miatt a legtöbb helyre a születési anyakönyvi kivonatát is magával viszi – írja a Daily Mail.

Titkára sokan kíváncsiak, ezért a férfi elárulta, minek köszönheti a fiatalos külsejét. 

A bőrápolási rutinomhoz már 35 éve szigorúan ragaszkodok. Soha nem hagyom ki, akkor sem, ha beteg vagy részeg vagyok. A fiatalos külsőhöz elengedhetetlen az egészséges életmód. Vegán étrendet követek és elkerülöm a gyorskajákat. Naponta legalább fél órát sétálok, hetente háromszor pedig egy személyi edzővel edzek. Szépségápolási kezelésekre gyakran járok, nyolchavonta botoxoltatok, de nem viszem túlzásba. Az emberek gyakran megszólnak emiatt, mondván, érthető, hogy kisfiús arcom van, de nem mindenki néz ki 25-nek, aki botoxoltat. Viszont a plasztikai műtétekért nem vagyok oda.

– magyarázta Lee, aki úgy véli, hátránya is van annak, hogy ennyire fiatalnak néz ki. 

Sokszor nem vesznek komolyan. Akikkel randira megyek, legtöbbször azt hiszik, hazudok. Volt már olyan is, hogy a gyógyszertárban megkérdezték tőlem, az apámnak váltom-e ki a gyógyszereket, mert hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ilyesmit szedjek... Ha nincs nálam a személyim, és úgy akarok valami piát venni, egyszerűen nem adják ki nekem. 

– fogalmazott a londoni férfi, aki egyébként a pilates-tornára esküszik.