A tetoválást sokan az önkifejezés egyik legjobb formájának tartják, és a legtöbb ember, aki egy testrajzot bevállal, nem is áll meg egyetlen motívumnál. Egy fiatal új-zélandi nő, Casey például már akkor a következő tetoválását tervezte, amikor először tű alá feküdt, és a testének körülbelül 80 százalékát mostanra ki is varratta.  

A meghökkentő külsejű Casey-n az érintetlen testfelületeket jóformán nagyítóval kell keresni. Eddig mintegy 50 ezer dollárt (14,9 millió forintot) hagyott ott a tetoválószalonokban, és elmondása szerint nem is igazán tudja már, hogyan is nézett ki régen, amikor még semmi sem díszítette a bőrét. Ezért is vállalta be, hogy sminkkel az összes tetkóját eltüntesse – ebben egy sminkmester volt a segítségére. A folyamat maga pedig hosszú órákat vett igénybe, és több rétegnyi alapozóra volt szükség. 

Erről videó is készül, ami a Truly YouTube-csatornájára került fel. Mivel Casey úgy érzi, hogy a tetoválásai az identitása szerves részét képezik, ezért különösen érzékenyen érintette, amikor először meglátta magát "lecsupaszítva" – írja a Men's Health .

A tetoválásoknak köszönhetően találtam meg önmagam, ezek miatt tudtam megszeretni azt, aki vagyok. Nagyon furcsa volt, amikor megláttam magam nélkülük! Csúnyának éreztem magam, hirtelen minden önbizalmam elszállt. Jóformán rá sem ismertem a tükörképemre. 

– fogalmazott a fiatal lány, aki el is sírta magát.

Ugyanakkor az arcán lévő tetoválásokat mégis el szeretné távolíttatni, mert a későbbiekben gyermekekkel szeretne foglalkozni.

A videó itt tekinthető meg: