Mondják, egy kis smink csodákra képes, de azt már sokak szerint be kellene tiltatni, amit egy 36 éves TikTok-sztár csinál magával: Alicia több rétegnyi sminkkel, csatos póthajjal és kivehetős műfogsorral igazi bombanőt képes varázsolni magából, ráadásul viszonylag rövid időn belül. Ám mindez este, otthon mindig lekerül. 

Az anyuka, aki a fiatalok körében igen népszerű videómegosztó oldalon Princess Glitter Head néven található meg, nem tagadja, milyen nehezen barátkozott meg külsejével, miután gyermekei születését követően minden fogát elvesztette, hiszen a mai világban mindenki a tökéletességet hajszolja. Bőrhibái és fakó bőre, sprőd haja, valamint foghiánya azonban már nem szegi kedvét, hiszen megtalálta a módját annak, hogy önbizalommal teli legyen  – írja a The Sun .

Reggeli rutinja szerves részét képezi, hogy kicsípje magát. Átalakulását rendszeresen videóra is veszi. 

Nem étkeztem rendesen. Nem sokat tettem az egészségemért. A terhességeim miatt a fogaim nagyon szuvasodni kezdtek, már nem lehetett megmenteni őket, sorban kihullottak.

– magyarázta korábban a nő, akinek TikTok-videóihoz gyakran fűznek rosszindulatú megjegyzéseket.

Ez be kéne tiltatni!
Ördögtől való, amit ez a nő művel!
Mi ez a boszorkányság? 

– írták többen a nőnek, aki egyébként már 15 éve boldog házasságban él. A TikTokon több mint 2 millióan követik. Azzal pedig, hogy megmutatta magát műfogsora nélkül, igazi trendet indított.

Sokak szerint Aliciára tényleg illik a catfish angol kifejezés, amit olyan emberekre szoktak mondani, akik azért mutatják másnak magukat a közösségi médiában, mint amilyenek valójában, hogy azzal valakit elcsábítsanak.