Elirigyelte az amerikai realitysorozat-sztár, Kim Kardashian ikonikus fenekét, ezért többször is kés alá feküdt a plasztikamániás Cory Hall. A Los Angeles-i fiatalember már több mint 100 ezer dollárt (30 millió forintot) költött arra, hogy átalakító operációkkal elérje álomalakját, de mint mondja, nincs megállás.

Úgy tűnik, a 27 éves férfi egyfajta identitásválságon megy keresztül: van, amikor a népszerű divatbabához, Ken babához hasonlítja magát, és van, amikor egy vérbeli Kardashianként tekint magára. Utóbbi nem is csoda, hiszen úton-útfélen hangsúlyozza kerek fenekét.

Hall először tavaly vállalta be a fenékplasztikát: a brazilian butt lift eljárásra, vagyis a brazil fenékfeltöltésre esett a választása. Ez egy zsírátültetés , amely természetesebb módon eredményez nagyobb, kerekebb hátsót, vékonyabb derék mellett. Azóta már a száját, az arcát és az állát is feltöltette. Mindemellett rendszeresen jár edzőterembe.

Az amerikai fiatalember azt mondja, példaképként tekint a Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárjára, Kim Kardashianre. Meg is látszik rajta!

Hall minderről egy videóban is mesélt, amely a Truly YouTube-csatornájára került fel. Itt tekinthető meg: