Mindössze 16 éves, de már két gyermek büszke édesanyjának mondhatja magát Ava King, aki nem mindennapi történetéről az Instagram-oldalán is őszintén mesél. Persze sok olyan internetező van, aki nem nézi jó szemmel, hogy ilyen hamar szült.

A fiatal szőkeség törékeny 13 éves volt, amikor először teherbe esett, és bár ő maga is tisztában volt azzal, hogy túl korán válna szülővé – hiszen még az iskolát sem járta ki  – , ám a gyermeket mindenképpen meg akarta tartani. Első csemetéjének, Jordannek tavaly, 2020 februárjában adott életet. 

Az Indiana állambeli Marionban élő Kingnek sokak szerint szerencséje van, hiszen családtagjai mindenben támogatják. 

Életem legnagyobb traumájaként éltem meg, amikor kiderült, hogy megint terhes lettem. Csak ültem, és sírtam, nem tudtam feldolgozni. Egy gyermekről még tudtam gondoskodni, de fogalmam sem volt arról, képes leszek-e két kisbabát ellátni.

– magyarázta a Truly YouTube-csatornájára feltöltött videóban King, aki a kislányát, Aveaya-t idén májusban hozta világra. 

A szőkeség azt mondja, gyermekei apját egy kosárlabda-mérkőzésen ismerte meg, ám a viszonyuk időközben elmérgesedett, ezért különmentek. 

A korombeli lányoknál divat bébiszitterkedni, szívesen foglalkoznak gyerekekkel. A szülők néhány órára bízzák rájuk őket, de az én feladatom nem ér véget. A nap minden órájában velük vagyok, nehéz volt ehhez alkalmazkodnom.

– fogalmazott a tinimami, aki nehezen viseli, hogy sok bántó kommentet kap. Mint mondja, a legtöbb ember szerint ilyen fiatalon úgysem tud jó anyuka lenni.