Se szeri se száma azoknak a szépészeti beavatkozásoknak, amelyeket Anastasia Pokreshchuk ukrán modell az elmúlt évek során bevállalt. Az influencer már csak árnyéka régi önmagának, az új a külsejével sokakat megbotránkoztat. Nem is véletlenül tartják őt a világ legnagyobb orcáit viselő nőjének.

A 32 éves modellre azonban az élénk rózsaszínre festett haja miatt is sokan felfigyelnek. Nem tagadja, odavan a plasztikáért: eddig több mint 1500 fontot (617 ezer forintot) költött a bizarr átalakulásra: több alkalommal botoxoltatott már, feltöltette az ajkait és mellműtétje is volt – írja a Daily Star.

Az orcáit szilikonnal most már nem szakember, hanem saját maga töltögeti. Volt idő azonban, amikor még a maga természetességében tündökölt. Erről nemrég képet is posztolt az Instagram-oldalára. A bejegyzésből kiderült, hogy a felvételen Pokreshchuk 21 éves.

Először 26 éves korában injekcióztatott szilikont az orcáiba.

Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek azt gondolják, nagyon furcsán nézek ki, de nem érdekel a véleményük. Miután átestem az első injekciókon, és megláttam a változást, menthetetlenül beleszerettem a folyamatba.

– jelentette ki korábban Pokreshchuk.

A kommentelők többsége egyetértett abban, hogy a modell sokkal szebb volt a plasztikai beavatkozások előtt. Ám ő így elégedett a külsejével.