A kommentlők is összevesztek a Mumsnet nevű oldalon, amikor egy menyasszony megkérdezte, hogy hat év után szakítson-e a párjával, mert az sztriptízbárba ment a legénybúcsúján. A férfi a bankártyájával bukott le, miután azzal fizette a 240 fontos, azaz nagyjából 94 ezer forintos számláját. 

Az angol nő már az esküvő előtt tisztázta a párjával, hogy nem szeretné, ha ilyen helyre menne bulizni a legénybúcsúján. Bár megbeszélték, jövendőbelije két lánynak is fizetett az egyenként 6 perces táncért, majd mindkettőtől 10 perces privát táncot is kért. Mint kiderült, a férfi azzal védekezett, hogy a barátai nyomására ment be a helyre, ám hiába a magyarázkodás, a nő nem hitt neki, már csak azért sem, mert furcsa foltokat talált az aznap viselt nadrágjában – írja a Daily Mail.

Azt mondta, hogy valaki jogtalanul használta a kártyáját, majd miután felhívta a bankot, bevallotta, hogy a többiek nyomására engedett, részeg volt és nem emlékszik sok mindenre. Számomra ez megcsalás szempontjából határeset. Határozottan tagadja, hogy megtette, de ha azt mondja, hogy nem emlékszik a történtekre, hogyan bízhatok benne?

– írta a nő.

Ön megbocsátana?

Cikkünk vezető képe illusztráció!