Számos olyan totyogós kisgyermek van, akik több százezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon. Ezek a babák tetemes összegeket keresnek egy-egy bejegyzéssel, pedig jóformán még beszélni sem tudnak. A The Sun összeállítása nyomán bemutatunk közülük párat.

Noah Tavares

Noah Tavarest már közszereplőként tüntetik fel a népszerű közösségi platformon, ahol születése óta jelen van. A kisfiú mindennapjait több mint 1 millióan követik, és egy poszttal megközelítőleg 3,4 ezer fontot (1,3 millió forintot) keres.

Marleigh Grant

Az 1 millió követő már Marleigh Grant-nek is megvan. A kislány egyetlen posztja 3,4 ezer fontot (1,3 millió forintot) is érhet. Róla szülei inkább videókat posztolnak, amelyekben valamit éppen kiborít.

Halston Blake Fisher 

A kétéves Halston Blake Fisher Instagramját több mint 613 ezren kísérik figyelemmel. A becslések szerint 2,2 ezer fontot (895 ezer forintot) is kaphat egy bejegyzésért.

Drew Hazel

Az olimpiai aranyérmes tornász, Shawn East lányát, Drew Hazelt is regisztrálták az Instára. A kislány több mint félmilliós követőtáborral bír, egy posztért 1,8 ezer fontot (733 ezer forintot) is fizethetnek neki a szponzorok. 

 Flávia Louise

A kicsi Flávia Louise Instagramját csaknem ötvenszer annyian követik, mint édesanyja profilját. Egy bejegyzésért akár 850 fontot (346 ezer forintot) is fizethetnek neki. 

Miguel 

A szülei Miguelt már most egy mini influenszernek emlegetik. A kisfiú közösségi oldalát több mint 166 ezren követik. Általában 567 fontot (230 ezer forintot) kap egy bejegyzésért.