Egy keresztény OnlyFans-modell, aki milliókat keres azzal, hogy pikáns felvételeket tesz közzé magáról az interneten, hatalmas felháborodást keltett a napokban azzal, hogy kijelentette: szerinte Jézus szerette volna a szexmunkásokat.

Nita Marie szerint ugyanis ahhoz, hogy valaki jó keresztény legyen, még nem kell a saját szexualitása feladására kényszerülnie. A 45 éves szőkeség úgy véli, a szexualitás isteni ajándék, és imái meghallgattattak, hiszen elmondása szerint Isten megengedte neki, hogy kedvére vetkőzzön. Ám Marie ezzel nem győzött meg mindenkit – írja a Mirror.

Az amerikai modellt egyesek szélhámosnak tartják, mások szerint egyszerűen csak hallucinálta, hogy Isten megszólította őt, vagy pedig maga a sátán környékezte meg. Marie mindenesetre elég szorgos, ami az OnlyFans-en való vetkőzést illeti: egy évben akár 1,3 millió fontot (528,9 millió forintot) is megkeres a pikáns videóival.

A felnőttiparban rengeteg olyan férfi és nő dolgozik, akik azért fordultak el az egyháztól és magától a vallástól, mert a többi keresztény elítélte és megszégyenítette őket. Szentül hiszem, hogy Jézus egyáltalán nem ezt akarta volna: ő szerette volna a szexmunkásokat. És ez számít, nem pedig az, hogy a többi ember lenéz-e bennünket... 

– fejtette ki a modell.

A szexualitásnak nagy szerepe van a hitemben. Az emberi nemiség jó: része a teremtés ajándékának, amelyet azért kaptunk Istentől, hogy megéljük másokkal, ha mindketten úgy akarjuk. Azt akarta, hogy a nők ki is élvezzék a szexualitásukat. Én is így teszek, és másokat is erre bíztatok. Gyakran megkérdezem Istent, hogy ellenére van-e az, hogy vetkőzök, de minden alkalommal azt mondja, nyugodtan csináljam tovább.

– fogalmazott Nita Marie, aki szerint a vallás sok esetben megszégyeníti a nőket, és ezen mindenképpen változtatna.

 Marie szívesen be is öltözik: